Handige vrijwilliger voor Convivio Zorg

Dagbesteding Convivio

Bij Huis Convivio hebben we twee mooie tuinen waar onze bewoners graag zijn. Maar een mooie tuin vraagt ook om onderhoud en klusjes.

Heb jij groene vingers en twee rechterhanden? Ben je iemand die graag buiten is en makkelijk contact maakt met mensen met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als handige vrijwilliger doe je allerlei kleine klusjes in en om het woonhuis. Denk aan het schoonmaken van tuinmeubels, aanslag verwijderen van het terras en het bevestigen/ophangen van materialen in huis of het uitvoeren van kleine reparaties.

Ben of heb jij:

  • betrokken met de medemens
  • positief ingesteld
  • affiniteit met doelgroep
  • 1x per week beschikbaar

Wat mag jij van ons verwachten?

Vrijwilliger zijn bij Convivio betekent dat je in een gezellig team werkt en dat van iedereen waardering krijgt. Naast de leuke contacten die je opdoet met collega’s en deelnemers, ontvang je ook jaarlijks een kerstpakket en ben je welkom op onze personeelsuitjes.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

Webclip afbeelding

Contact

Ingeborg Inderfurth
HR Convivio Zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur