zoekt een

Begeleider in opleiding - Klundert

Sta jij graag voor anderen klaar? Word je blij van het ondersteunen en verzorgen van mensen? Wil jij graag leren hoe jij jouw interesse en zorgzaamheid in anderen kunt inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan zoeken wij jou! Voor 1 van onze leuke locaties in Klundert zoeken wij een leerling (niveau 3 of niveau 4)

Locatie: Gezellenpad 4 (Klundert)

Uren: 28 uur (meer of minder uren in overleg)

Waar ga jij werken?

Je gaat in Klundert werken op een geschakelde woning (Gezellenpad 4 en Graaf Florisstraat 3A) waar in totaal 10 cliënten wonen met diverse leeftijden tussen de 24 en 69 jaar oud. Een veilige, vertrouwde sfeervolle omgeving is de basis van prachtig stukje begeleiding en verzorging die wij als begeleiders mogen geven, waardoor de cliënten tot bloei komen en zichtzelf kunnen zijn en kunnen laten zien op alle gebieden. Laat je verrassen, door de vele mogelijkheden, vaardigheden en creatieve denkwijze, die de cliënten in zich hebben en de manier waarop zij communiceren. En waardoor zij met hulp van de mensen om zich heen samen een waardevolle invulling kunnen geven aan de dag.

Jouw rol als begeleider in opleiding

Als Begeleider in opleiding volg je de opleiding Verzorgende IG of Maatschappelijke zorg niveau 3, maar voor Maatschappelijke zorg niveau 4 of Verpleegkundige hebben wij ook mogelijkheden. Je gaat dan tegelijkertijd leren en werken om zo direct je opgedane kennis toe te kunnen passen in de praktijk. Je werkt op de woningen in wisselende dienst patronen, dat vraagt natuurlijk een flexibele werkhouding. Geen dag is hetzelfde als Begeleider in opleiding!

Jij doet ertoe als leerling, want:

 • Je levert een bijdrage aan de leefomgeving en het welzijn van de cliënten. Je biedt ze veiligheid, structuur, duidelijkheid en draagt mee aan een gezellige huiselijke sfeer;
 • Je begeleidt en verzorgt de cliënten individueel en in groepsverband;
 • Jij wilt aan de slag met mensgerichte zorg en onze nieuwe basismethodiek (natuurlijk leggen we die aan je uit!);
 • Je levert een bijdrage aan de taken binnen de zelforganisatie van het team en werkt volgens de kernwaarden van SOVAK: met hart en ziel, ondernemend, samen en vakmanschap;
 • Naast de ondersteuning in de dagelijkse zorg, geef je extra kleur aan hun leven.

Jouw talenten:

 • Je voldoet aan de voorwaarden voor toelating voor MBO onderwijs;
 • Nederlands en rekenen is op 2F niveau;
 • Je luistert goed, leeft je in en bent geduldig;
 • Je bent ondernemend, leergierig, kritisch, hebt een open mind en staat open voor feedback;
 • Het zowel begeleiden als verzorgen van onze cliënten zie je als een mooie en leerzame uitdaging;
 • Je hebt humor en kunt samenwerken in een team;
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Wij bieden je een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, met de intentie deze om te zetten naar een arbeidsovereenkomst zodra jij jouw diploma hebt behaald;
 • Tal van doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een contract tussen de 28 uren en 30 uren per week;
 • Wij betalen je opleidingskosten en boekengeld, waarvan de lestijd naar rato van je dienstverband en je ontvangt een leerling salaris naar rato, conform de CAO gehandicaptenzorg (op basis van 36 uur). Tot 21 jaar ontvang je een leerlingensalaris, vanaf 21 jaar ontvang je als begeleider in opleiding conform CAO gehandicaptenzorg (schaal 30).

Sollicitatieprocedure

Word je enthousiast van deze vacature en denk jij dat je bij SOVAK past? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton!

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de werving-, selectie- en aanstellingsprocedure.

Interesse? Solliciteer snel! We zien graag je sollicitatie tegemoet!

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Sammy van Gool (06 - 43 05 52 61), Ragnhild van der Laan (06 - 23 41 42 29) of Hugo Stam (06 -28 36 17 46). Allen praktijkopleiders.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur