Verpleegkundige - Psychogeriatrie

Vind je collega’s coachen nét zo interessant als het verrichten van verpleegtechnische handelingen? Dan is de functie van Verpleegkundige hbo bij Vitalis jou op het lijf geschreven. Solliciteer vandaag nog!

Dit ga jij doen
Als Verpleegkundige hbo zorg jij ervoor dat alle ouderen elke dag de best mogelijke zorg krijgen. Je ondersteunt ze met zorg en verpleegtechnische handelingen. Daarbij kijk je kritisch naar de geleverde zorg. Je coacht en begeleidt je collega's bij het klinisch redeneren. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor artsen, specialisten én voor de ouderen en hun familie. Samen zorgen jullie ervoor dat de zorg zo goed mogelijk wordt afgestemd op de wensen van de ouderen. Je werkt 50% mee in de zorg, maar krijgt in je rooster ook ruimte voor je zorgoverstijgende taken.
Je kijkt naar de zorg rond de ouderen én naar de complete werkvloer: wat kan er beter? Door in te zetten op kennisverbetering, praktijkervaring en coaching binnen het team, behaal jij je doelen.

Dit breng jij mee
  • Je hebt een diploma van de hbo-opleiding Verpleegkunde
  • Je staat in het BIG-register
  • Je hebt een helikopterview en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent een echte aanpakker die goed kan communiceren
  • Je doorgrondt mensen snel en ziet hun kwaliteiten

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 50 conform de CAO VVT (min. € 3.013,60 – max. € 4.370,94 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Monique Elshof
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg