zoekt een

hbo verpleegkundige niveau 6 - locatie Zevenbergen

Vacature verpleegkundige in Zevenbergen

Ben jij die hbo verpleegkundige die het stressbestendige rustpunt is voor onze revalidanten en hun naasten?

Voor onze locatie in Zevenbergen zijn wij per direct op zoek naar een hbo verpleegkundige (uren in overleg) die samen met ons laat zien dat De MARQ meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Een enthousiaste collega die een werkplek zoekt waar haar mening telt. Herken jij je in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De MARQ is dé specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze coöperatie is opgericht in het najaar van 2017. Onze slogan ‘De MARQ Maakt Meer Mogelijk’ is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. Door continu oog te hebben voor persoonlijke wensen en behoeften. Door steeds te leren, te vernieuwen, goed samen te werken en te focussen op kansen en mogelijkheden.

De kernwaarden van De MARQ ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 250, collega’s. De ambities van De MARQ in combinatie met haar in- en externe omgeving brengen een uitdagende en inspirerende dynamiek en werkomgeving met zich mee.

Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk, en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?

In deze functie zorg jij er mede voor dat het revalidatie en herstelplan wordt opgesteld en uitgevoerd en werk je samen met al je collega’s om de gestelde doelen samen met de revalidant te bereiken.

Daarbij:

 • Ben je dagelijks bezig met het bieden van cliëntgerichte verpleging en verzorging;
 • Ben je onderdeel van een multidisciplinair team dat samen het revalidatie- en herstelplan maakt en uitvoert;
 • Coördineer je de zorg voor de revalidant en communiceer je naar de partners in het multidisciplinaire team;
 • Overzie je het volledige behandelproces, leg je daarin de juiste verbanden en kies je zo nodig voor interventies in samenspraak met je collega’s om de effectiviteit van de behandeling te vergroten;
 • Deel je je kennis met collega’s, geef je advies in complexe situaties en zorg je mede daardoor voor het waarborgen van de kwaliteit van werken.

Lijkt dit je wat? Solliciteer direct!

Wie ben jij?

Je bent een hbo verpleegkundige die hart heeft voor onze doelgroep. Ook als je net je diploma gehaald hebt, ben je van harte welkom om te solliciteren. Zeker als je van nature een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en je kunt inleven in de wensen van onze revalidanten.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een diploma hbo Verpleegkundige op niveau 6 en een geldige BIG-registratie;
 • Je hebt (stage)ervaring met somatiek, bij voorkeur op een revalidatieafdeling;
 • Je bent bekwaam in verpleegtechnische vaardigheden en werkt methodisch en vraaggericht;

Je bent stressbestendig en bereid om alle voorkomende diensten te werken, en wordt blij van plannen en organiseren.

Wat mag je verwachten? 

Jij draagt een mooie verantwoordelijkheid bij De MARQ, en daar staat natuurlijk wat tegenover:

 • Een brutosalaris tussen € 3.013,60 en € 4.370,94 (FWG schaal 50) o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meeneemt;
 • Een contract van een jaar met uitzicht op een vast contract;
 • Ruim 29 vakantiedagen o.b.v. een werkweek van 36 uur;
 • Een meerkeuzesysteem, waarbij je bijvoorbeeld overuren of de eindejaarsuitkering kunt inruilen voor extra verlofdagen, een fitness-abonnement en meer.

En natuurlijk werken in een unieke organisatie die volop aan het groeien en ontwikkelen is. Waar wij allemaal de balans tussen werk en privé erg belangrijk vinden.

Solliciteer direct!

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ?  Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct en solliciteer via onderstaande link of HRM@demarq.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Fleur Lubberts, Recruiter, via 06-57689609.

Wij zien jouw cv en motivatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door recruiters of zzp’ers geniet niet de voorkeur. Dit omdat wij graag nieuwe collega's zelf een arbeidsovereenkomst aanbieden. Past dit bij jou, neem dan contact met ons op.

Contact

Sanne Fleur Lubberts
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Sociotherapeut of verpleegkundige FTU | 24 – 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Anna Zorggroep

Verpleegkundig specialist

Geldrop
In overleg