zoekt een

Verpleegkundige/ Sociotherapeut

WORD JIJ ONZE NIEUWE VERPLEEGKUNDIGE of SOCIOTHERAPEUTISCHE collega? 

(klinisch team High Care Behandeling Vught voor 32-36 uur per week te Vught)

Voor ons klinische team High Care Behandeling in Vught zoeken wij een verpleegkundige of sociotherapeut. In dit 24-uurs team ben je samen met het multidisciplinaire High Care team verantwoordelijk voor de begeleiding en behandeling van cliënten op de afdeling. 

Wie zijn wij?

Wij zijn NK, Novadic-Kentron, dé verslaving-expert voor Brabant. NK behandelt verslavingen aan alcohol, drugs, internet, games, gokken en seks. NK behandelt mensen. Zoals jij en ik. Met persoonlijke toewijding en een persoonlijk plan voor elk stadium van (problematisch) middelen gebruik en/of van elke (gedrags)verslaving. NK is er dus voor iedereen in elk stadium, van preventie tot 'als het echt niet anders kan'. We zijn er dus ook voor hen die onze hulp, behandeling of ondersteuning het hardste nodig hebben. 

Op afdeling High Care Behandeling bieden we een tijdelijke leefomgeving waarin de problemen van de cliënt worden verduidelijkt en uitgediept door het contact met 24-uurs team. Er wordt gefocust op positief gedrag en het bekrachtigen hiervan. Daarnaast wordt er gewerkt met het eigen maken van nieuw gedrag en zorg op maat. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar toppers met een verpleegkundige of agogische opleidingsachtergrond die met ons samen de chronische en kwetsbare doelgroep begeleiden in hun herstel. 

Wat bieden we jou?

 • Leuke, enthousiaste en deskundige collega’s die achter, voor en naast elkaar staan binnen een multidisciplinair team.
 • Naast trainingen en cursussen die binnen NK aangeboden worden (zowel online als fysiek), bieden we ook interne afdelingsscholing aan. Van klinische lessen en deskundigheidsbevordering tot aan verschillende casuïstiekbesprekingen vanuit diverse invalshoeken belicht: vanuit herstelondersteunend werken, vanuit ethiek en vanuit schematherapeutische benadering (Safepath). Deze scholingen hebben als doel om ieders professionele rugzak met in te zetten tools te vergroten.
 • Een baan die boeiend en uitdagend is: cliënten hebben niet alleen een verslaving, maar ook psychiatrische/psychische, sociale en (veelal) somatische problemen.
 • Een baan die geduld, tact, verdraagzaamheid en ‘out-of-the-box’ denken vraagt, maar ook veel bevrediging oplevert: je werkt met een chronische en complexe doelgroep die al veel ervaringen heeft in de zorg. Met jouw hulp kunnen zij weer vertrouwen in de zorg krijgen en belangrijke stappen zetten naar een gezonder en gelukkiger leven. 
 • Veel afwisseling en variatie. Naast dat je cliëntgebonden taken uit voert, heb je veel ruimte om je eigen dag in te delen en denk je ook mee over het verbeteren van de kwaliteit van zorg zodat we samen de zorg naar een hoger niveau kunnen tillen. 
 • Een salaris conform CAO GGZ inschaling in FWG 45 (bruto max. € 3.863,00 bij een fulltime dienstverband van 36 uur, afhankelijk van diploma en ervaring)
 • Een volledige dertiende maand. 

Wat vragen we van jou? 

Dat je, wanneer je interesse hebt, reageert op deze vacature via de link of even belt of appt zodat we een afspraak kunnen maken om een kop koffie te drinken zodat we verder in gesprek kunnen over dit mooie werk en wie weet vloeien hier weer vervolgafspraken uit voort! 

Verder vragen we dat je als collega met een verpleegkundige achtergrond een afgeronde opleiding verpleegkunde op minimaal MBO-niveau 4 hebt. Voor de collega’s met een agogische achtergrond vragen we een afgeronde HBO opleiding (SPH, MWD, Social Work profiel zorg (minor GGZ Agoog)).

Meer informatie? 

Wil je meer weten, bel dan met Jeffry Bontenbal (Manager Specialistische GGZ), telefoonnummer 06-22266307 of Hannah van Disseldorp (coördinator Klinische Teams), telefoonnummer 06-82167640

Reageren?

Reageer vóór 1 september aanstaande via de knop 'solliciteer direct'! Stuur altijd een brief en recent CV mee.

Bijzonderheden 

 • De vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 
 • NK wil positieve gezondheid en vitaliteit bij cliënten en medewerkers stimuleren. Als verslavingszorginstelling willen wij een gezonde omgeving bieden en het goede voorbeeld geven. Om deze reden is NK rookvrij voor zowel cliënten als medewerkers.
 • Herstelondersteunend werken maakt deel uit van de NK behandeling.
 • Voor indiensttreding zal een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd worden.
 • Je krijgt altijd per email een bericht. Gelieve ook je mailbox met ongewenste e-mails in de gaten te houden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

 

 

 

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur