Zorgcoördinator (Verzorgende / Verpleegkundige)

Naast je functie als Verzorgende of Verpleegkundige werk je ook als 'Zorgcoördinator', een belangrijke en uitdagende functie, waarbij jij de spil bent in het zorgproces.
De juiste zorg, samen met je team, zo veel mogelijk afgestemd met en op de wensen van de bewoners, in jouw handen.


Op dit moment zijn er mogelijkheden op de afdeling:
 • KSW PG
 • afdeling verpleging PG

Zorgcoördinator is niet zomaar een functie. Ook al draai je ook mee in de dagelijkse zorg en gang van zaken, je voert je werk uit op een compleet ander niveau.
Dit, door de extra verantwoordelijkheden en taken binnen jouw werkzaamheden. Als Zorgcoördinator kijk je met een ander blik en ben je extra alert op de wensen en afspraken, zoals benoemd in het zorgplan van de cliënt.
Je gaat in gesprek met collega's om de juiste zorg te coördineren en te borgen én je fungeert als klankbord voor cliënten en mantelzorgers.
Je staat hierbij dus echt in je kracht als Zorgprofessional en coördinator.

Wat ga je doen?
Op locatie Mariënburght in Budel heb jij een belangrijke bijdrage aan de beste kwaliteit van zorg voor onze bewoners.
 • Jouw kerntaak: het zorgproces bewaken, samen met je team. Vraagstellingen oppakken als:
  • Krijgt de cliënt wat hij of zij wilt en vooral ook: nodig heeft?
  • Is de zorg rondom de cliënt goed afgestemd op een passend zorgzwaartepakket? Of moet deze bijgesteld worden?
  • Houden collega's zich aan de gemaakte afspraken zoals beschreven in het zorgplan?
 • Jij staat samen met de cliënt en de 1ste contactpersoon aan het stuur. Samen bepaal je de richting en draagt dit uit in je team.
 • Daarnaast neem je als Zorgprofessional je rol (je Verzorgende of Verpleegkundige taken).
 • Jij bent hét aanspreekpunt van en voor de cliënt en mantelzorger en je gaat dan ook regelmatig samen in gesprek.
  Van ontvangstgesprek bij aankomst in het zorgcentrum, tot zorgplanbesprekingen en kernteamgesprekken, waar verschillende disciplines mee de juiste zorg afstemmen, plus evaluatiegesprekken na overlijden.
 • Verder coördineer je het contact met de disciplines die nodig zijn, bijvoorbeeld ergotherapeuten, logopedisten of de geestelijk verzorger en andere diensten zoals een bezoek aan de kapper, pedicure, etc.
 • Je hebt goed contact met je team, waarvan je ook zelf de vruchten plukt, want goede coördinatie van zorg biedt goede zorg met tevreden cliënten en collega's.
 • Je maakt je rol nóg leuker door medewerkers te coachen en te sturen in het correct afstemmen van kwalitatief hoogstaande zorg.

Samengevat houdt jouw functie in:
 • Je stelt zorgplannen op in overleg met de cliënten en/of diens wettelijke vertegenwoordigers, en voert deze uit.
 • Je verzorgt en begeleidt cliënten volgens het integrale individuele zorg- en behandelplan met inachtneming van de daarvoor geldende protocollen en ziet erop toe dat collega's dit ook doen.
 • Je stelt rapporten op en neemt deel aan de rapportage en evaluatie van de zorg- en behandelplan.
 • Je bouwt een vertrouwensrelatie op met cliënten/bezoekers en onderhoudt deze relaties. Je begeleidt cliënten met (psycho) sociale problemen en je verleent individuele zorg, ook bij aangrijpende gebeurtenissen.
 • Je biedt hulp bij o.a. het verstrekken en assisteren omtrent de maaltijden en begeleidt cliënten/bezoekers van en naar in- en externe afspraken.
 • Je begeleidt en coacht leerlingen.

Wat wij vragen
Je hebt een diploma op minimaal MBO3-niveau (ziekenverzorgende, verzorgende IG, MDGO-VP, Verpleegkunde niveau 4 of A-verpleegkundige). Je kunt onze kernwaarden 'zien, begrijpen en steunen' in de praktijk brengen en je bent in staat om collega's hierin mee te nemen. Je bezit gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend. Je kunt het goede gesprek voeren met de cliënten en hun naasten.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 40 van het FWG 3.0-systeem (min. € 2.695,33 en max. € 3.502,58 bruto per maand op basis van 36 uur per week). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dat houdt in dat je naast je salaris onder meer 8% vakantiegeld krijgt én een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast natuurlijk nog de onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de weekenden en e-learning van Goodhabitz. Je hebt gedegen kennis van sociale en lichamelijke verouderingsverschijnselen en de daaraan verbonden zorgbehoeften. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn vanzelfsprekend voor jou.

Interesse
Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Wat leuk! Solliciteer dan vandaag nog en we drinken graag een kop koffie (of thee) met je!
Heb je nog vragen? Bel dan even met Christian van den Boogaert op T. 088 - 987 8782 of met Zhaira Mercelina Baart op T. 088 987 89 67.

Contact

Christian van den Boogaert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Zorgassistent Orthopedie - parttime

Eindhoven
16 - 28 uur
Stichting Land van Horne

Zorgondersteuner (in opleiding)

Someren
16 - 20 uur