zoekt een

Verpleegkundig coach (regio Gelderland en Brabant)

Ben jij een verpleegkundige die onze ADL-assistenten deskundig wil motiveren en ondersteunen om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren? 
Wij bieden jou een uitdagende baan in een landelijke organisatie met een maatschappelijke meerwaarde.

Wij zoeken voor in de regio Brabant en Gelderland een
Verpleegkundig Coach | 36 uur per week

Functie inhoud
Als verpleegkundig coach ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief toerusten van de ADL-assistenten voor de uitvoering van de dienstverlening binnen de wettelijke (BIG) kaders en de kaders van Fokus.

  • Je instrueert en toetst de ADL-assistenten op basis van gelijkwaardigheid op kennis en uitvoering van de EVA handelingen (eenvoudige verpleegtechnische assistentie).
  • Je bent verantwoordelijk voor de beoordeling of de EVA handeling uitgevoerd kan worden door ADL-assistenten en of aan de voorwaarden door derden (arts) is voldaan.
  • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aanpassing van opleidings- en trainingsprogramma’s gericht op de verpleegkundige handelingen op de werkvloer.
  • Je coacht een team bij het omgaan met voorkomende complexe cliënt-situaties. 

Je werkzaamheden vinden verspreid over de locaties in de regio plaats. Je werkt samen met de managers ADL-assistentie, collega coaches en een gedragskundige in de regio.

Over Fokus
Fokus maakt gewoon en in alle vrijheid wonen en leven mogelijk voor mensen met een fysieke beperking. Onze ADL-assistenten assisteren bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) van de cliënt. Dat doen ze op afroep en aanwijzing van de cliënt, vanuit een nabijgelegen hulppost (de ADL-eenheid). Dit gebeurt 24 uur per dag en zeven dagen per week op bijna 100 locaties in Nederland. De assistentie wordt verleend in en om de aangepaste woning, die de cliënt huurt van de woningcorporatie. 12-20 woningen en de ADL-eenheid vormen samen het Fokusproject. 

Fokus vraagt
Je bent een coach die daadkrachtig is en proactief te werk gaat. Je omarmt het Fokusconcept van eigen regie en kan en wil daar ambassadeur voor zijn.

  • Je hebt een afgeronde Hbo opleiding tot verpleegkundige en bezit een geldige BIG-registratie.
  • Je beschikt over actuele kennis van ‘verpleegkundige handelingen en zorg technologie’ en hebt ervaring met het werken met (keten)partners.
  • Kennis en opleiding m.b.t. ademhalingsondersteuning of bereid die te verkrijgen.
  • Je hebt ervaring met en kennis van het trainen van groepen medewerkers.
  • Je communiceert helder, bent motiverend en creatief in het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen.
  • Je communiceert helder, bent motiverend en creatief ie bent in het bezit van een rijbewijs B en je beschikt over een auto.

Fokus biedt
Een werkomgeving binnen een lerende organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is. Het gaat om een tijdelijke aanstelling in verband met vervanging voor de duur van 12 maanden met de intentie om dit te verlengen en uiteindelijk om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Een maandsalaris conform Fokus cao, tussen € 3.365,- en € 4.494 (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt Fokus goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De start is uiterlijk 1 september 2024.

Ben je geïnteresseerd?
Je kunt tot en met 18 juli 2024 solliciteren op deze functie door middel van de sollicitatiebutton.
De sollicitatie kun je richten aan Rianne Cuppen, directeur ADL-assistentie.

Wil je meer informatie over deze functie?
Dan kun je contact opnemen met Sofie Lentink (verpleegkundig coach): s.lentink@fokuswonen.nl of via (06) 825 773 47. 

De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op vrijdag 19 juli of maandag 22 juli aanstaande en vinden plaats op het kantoor in Utrecht (Drieharingstraat 28).

Contact

Sofie Lentink
Verpleegkundig coach
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Stichting PSW

Voorzitter raad van toezicht PSW

Herten
0 - 36 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg