Beveiliger - parttime of fulltime

Heb jij een scherp oog voor detail, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hart voor de zorg? Wil je werken in een dynamische en uitdagende omgeving waar je écht het verschil kunt maken? Dan zoeken wij jou! Ons ziekenhuis is op zoek naar een gedreven en professionele beveiliger om ons team te versterken. Samen zorgen we voor een veilige omgeving voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Zie jij jezelf al rondlopen in ons ziekenhuis? Solliciteer dan direct! Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt als het gaat over veiligheid, zowel voor patiënten, bezoekers als voor medewerkers. Hierbij houd je toezicht op de in- en uitgaande bezoekersstromen, zowel direct als met behulp van camera’s. Als First Responder ben jij als eerste ter plaatse bij veiligheidsincidenten en calamiteiten in ons ziekenhuis. Je treedt op bij incidenten zoals diefstal of agressie en ondersteunt de zorg waar nodig.

Als beveiliger ga je elke uitdaging aan, zoals:
 • optreden bij calamiteiten volgens vastgestelde protocollen en participeert als ploegleider in de bedrijfshulpverlening.
 • verrichten van acute interventies bij incidenten zoals het aanspreken van personen, inschakelen van politie of andere instanties.
 • preventief handelen en ingrijpen bij (dreigende) agressie-incidenten. Dit doe je op verzoek en ter ondersteuning van verpleegkundigen of andere medewerkers.
 • zorgen voor het juist afhandelen van brand-, inbraak- en technische alarmen in de meldkamer van de beveiliging.
 • toezicht houden op de veiligheid binnen en rondom het ziekenhuis.
 • aannemen en correct doorverbinden van zowel interne als externe telefoongesprekken en roept waar nodig OK teams en dienstdoende artsen op in de avond- en nachturen.

En wist je dat we druk bezig zijn om onze ‘centrale post beveiliging’ geheel te vernieuwen?

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

De afdeling Beveiliging
De afdeling Beveiliging maakt onderdeel uit van Huisvesting, Services en Technologie en heeft als belangrijkste taak het zorgdragen voor de veiligheid in het ziekenhuis en het omliggend terrein. Dit doet de afdeling met een ervaren team van 14 eigen medewerkers en een flex-pool van vaste, externe medewerkers. 24/7 worden beveiligings- en dienstverlenende werkzaamheden uitgevoerd in een dynamische omgeving. Daarnaast vervult de afdeling een belangrijke rol binnen de BHV-organisatie.

Je komt te werken in een stabiel team. Een gemêleerde groep die voor elkaar klaar staat en helpt waar nodig. Het team neemt haar werkzaamheden en taken serieus, maar is er naast het harde werken ook ruimte voor een kop koffie en een praatje.

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een afgeronde opleiding tot beveiliger mbo niveau 2 (SVPB/ECABO/ABM) en van het certificaat (SVPB) zorgbeveiliger (pré) of je bent bereid deze te behalen.
 • een geldig BHV- en ploegleiderscertificaat.
 • minimaal 2 tot 3 jaar aantoonbare werkervaring als beveiliger in de zorgbranche of vergelijkbaar.

Ook ben je een persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Jouw collega’s kunnen op jouw rekenen. Met jouw sociale en communicatieve gespreksvaardigheden weet jij situaties te de-escaleren en weet jij wanneer je op moet treden als beveiliger of je moet gedragen als gastheer. Jij hebt een goed inlevingsvermogen om situaties en risico’s snel en goed in te schatten en daarnaar te handelen.

Ons ziekenhuis is 24/7 geopend en daarom ben je bereid onregelmatige diensten te werken, ook in de weekenden en op feestdagen. Tot slot beschik jij over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal en ben je gewoon een fijne collega.

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als beveiliger kan jij rekenen op:
 • een contract voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt jouw contract omgezet naar een vast contract.
 • 24 uur – 36 uur per week. Uren in overleg.
 • een bruto maandsalaris tot € 3.440,00 (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek.
 • extra’s als 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een onregelmatigheidstoeslag.
 • toegang tot ons Catharina Vitaal portaal. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een sessie leefstijl coaching of ga in gesprek met een externe professionele Budget Coach. Wij vinden het belangrijk dat jij als Catharina medewerker lekker in je vel zit.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Jouw baan voor hèt leven
Heb je vragen over het werken als beveiliger in het Catharina Ziekenhuis? Je kunt deze stellen aan Marit Pepping - Lier (Manager Services & Veiligheid) op 040-239 5418.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze recruiter Natascha. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Jouw sollicitatie ontvangen we graag via onze website.
 • Na jouw sollicitatie laten we zo snel mogelijk aan je weten of je wordt uigenodigd voor een kennismakingsgesprek.
 • Bij indiensttreding vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) en vindt er mogelijk een ‘vragenlijst arbeidsgezondheidskundig onderzoek’ plaats ter preventie van infectieziektes.
 • We werven onze kandidaten zelf. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Neem contact op met Recruitment via recruitment@catharinaziekenhuis.nl voor meer info.

Deze vacature wordt gelijktijdig in– en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

Contact

Natascha Klabbers - Poetiray
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Glorieuxpark

Medewerker Gebouw en Techniek

Eindhoven
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime