zoekt een

Doktersassistente 16 uur per week

Vacature doktersassistente voor in ieder geval 16 uur per week 

Wij zoeken per direct een enthousiaste collega doktersassistent(e) voor onbepaalde tijd bij wederzijds welbevinden; voor in ieder geval 16 uur per week.

Wij bieden een leuke goed georganiseerde en een NHG-geaccrediteerde werkomgeving in onze groepspraktijk met ca. 7700 patiënten, centraal gelegen in het dorp Beek en Donk. Je komt te werken in een leuk, gemoedelijk en gezellig team met 6 huisartsen, één huisartsen in opleiding, een verpleegkundig specialist met extra specialisatie ouderenzorg, 2 POH-S, 2 POH-GGZ, 1 POH-IZ, (met jou erbij) 5 doktersassistentes en 2 praktijkmanagers. 

We zijn op zoek naar een assistente die ervaring heeft met triëren volgens de NHG-triagewijzer. Je plant afspraken in, geeft advies en kunt zelfstandig een assistentenspreekuur draaien. Je ondersteunt alle voorkomende werkzaamheden binnen de praktijk. Je bent empathisch en begripvol, communicatief vaardig en ook in lastige situaties ben jij in staat om het hoofd koel te houden. We zijn een grote praktijk en proberen continu in ontwikkeling te blijven. Je vindt het daarom ook leuk om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg die we bieden.

Wij bieden jou een cao conform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken op een mooie locatie, in een moderne praktijk. We vinden ontwikkeling op zowel vaktechnisch vlak als persoonlijk vlak erg belangrijk, wij stimuleren dit graag onder andere door middel van bijscholing. Daarnaast staat een goede sfeer en oog voor elkaar hoog in het vaandel, we hebben dan ook regelmatig een teamuitje of een gezamenlijke borrel. 

Ben je geïnteresseerd, wil je graag allround bezig zijn en jezelf blijven ontwikkelen in een leuke, vooruitstrevende en gemoedelijke praktijk dan zien wij  je reactie heel graag tegenmoet.

Heb je nog vragen over deze functie, bel dan naar 0492-462200 en vraag naar Robin van Waardenburg of Angelique Janssen. 

Reactie naar:  

sollicitatie@medischcentrumbeekendonk.nl

t.a.v. mw. R. van Waardenburg en mw. A. Janssen, praktijkmanagers

Zie ook onze website voor meer info, www.medischcentrumbeekendonk.nl 

 

En wellicht tot snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Robin van Waardenburg
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Doktersassistent beschouwende poli

Uden
24 - 36 uur
Rivas Zorggroep

Doktersassistente polikliniek Urologie

Gorinchem
20 - 24 uur