zoekt een

Verzorgende-Gespecialiseerd Verzorgende Notre Dame (V240113)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als (gespecialiseerd) verzorgende bij Notre Dame in Tilburg bied je verzorging en ondersteun jij de cliënt bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en activiteiten. Hiermee bevorder je een zinvolle en passende daginvulling en bied je woonondersteuning. Je stimuleert hierbij de zelfredzaamheid van de cliënt en houdt rekening met hun wensen en mogelijkheden.
Op basis van het zorg(-behandel)plan ondersteun jij onze cliënten bij ADL-activiteiten en voer je verzorgende, verplegende en begeleidende taken uit op zowel lichamelijk en psychisch gebied en verricht je risicovolle handelingen. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd, gerapporteerd en/of doorgegeven aan je collega’s.

Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!
In het eerste kwartaal van 2025 zullen we onze huidige locatie, Notre Dame, verlaten en onze intrek nemen in de nieuwbouwlocatie Zandstaete. Deze overgang biedt nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, en we zijn op zoek naar enthousiaste teamleden die met ons deze stap willen zetten.

Meer weten?
Bel binnen kantoortijden naar onze senior verpleegkundigen Aniek van Diepenbeek (06-4361 5559) of Maureen Hoeijmans (06-3884 5930).

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel professioneel als persoonlijk.
  • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en diploma van €2.466,72 - €3.256,53 per maand voor verzorgenden (FWG35), een salaris van €2.695,33 - €3.502,58 per maand voor Gespecialiseerd Verzorgende (FWG40) bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor max 32 uur. Uren in te vullen in alle diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
  • We bieden vele vitaliteitsprogramma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende niv. 3, aanvullend GVP diploma is een pré.
  • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Woonzorgcentrum Notre Dame ligt op de hoek Bredaseweg/Sint Oloflaan in de wijk Zorgvlied/De Reit, vlakbij het centrum van Tilburg.
Notre Dame is van oorsprong een modern klooster. Maar ook niet-religieuze bewoners verwelkomen wij met open armen. In huis heerst een rustige en vriendelijke sfeer die zich kenmerkt door menselijke aandacht, een ingetogen uitstraling en, indien gewenst, een dagstructuur. Wij bieden bij de Notre Dame liefdevolle en deskundige zorg.

De Notre Dame is opgebouwd uit 4 teams: Emmaus – Bethanië – Gaudete – Una Sancta. Op alle afdelingen is het een mix van religieuze en niet-religieuze bewoners. Waarbij Bethanië een uitzondering is. Hier wonen alleen religieuze waardoor de religieuze leefsfeer leidend is op deze bijzondere afdeling. Als je hier wilt werken dan moet je willen en kunnen inleven in dit communiteitsleven, wat samen met de collega’s en leden van de communiteit en hun leidsters wordt vormgegeven.

Onze bewoners zijn een mix van somatische en psychogeriatrische bewoners waar we wel een toeneming zien in het aantal psychogeriatrische bewoners. Dit heeft alles te maken met dat de mensen langer thuis moeten blijven wonen en er steeds meer mensen met een vorm van dementie zijn.

Contractvoorwaarden
Contract voor onbepaalde tijd

Contact

Maureen Hoeijmans (senior verpleegkundige)
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Verzorgende (IG) - thuiszorg Uden

Uden
12 - 32 uur
Catharina Ziekenhuis

Zorgassistent Orthopedie - parttime

Eindhoven
16 - 28 uur