zoekt een

Begeleider 5 vondellaan

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding.

Wij zijn op zoek naar een ervaren begeleider 5 die fungeert als persoonlijke begeleider voor cliënten, daarnaast pak je vanuit helikopterview de overstijgende rol. Hierin ga je het team coachen, zet je samen de zorglijnen uit en pas je werkprocessen hierop aan. Je ziet het als een uitdaging om de diversiteit van begeleidingsvragen te vertalen naar het bieden van warme en passende zorg.

Met wie ga je werken?
Woonvoorziening Joost van den Vondellaan in Drunen is een ruime locatie, waar een jong en enthousiast team begeleiding en zorg biedt aan 16 bewoners. De bewoners hebben een diversiteit aan zorgvragen, van LVB tot EVB, waardoor je iedere dag wordt uitgedaagd om te schakelen tussen het begeleiden, ondersteunen en verzorgen. De bewoners variëren in de leeftijd van 31 tot 72 jaar, waarvan de meeste bewoners al 17 jaar in een goede harmonie op de Joost van Vondellaan wonen. Iedere bewoner heeft een eigen appartement, waar de begeleiding en ondersteuning plaatsvindt. Tevens hebben de bewoners de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de algemene ruimte en beschikken we over een ruime en groene binnentuin. Overdag gaan de meeste bewoners naar hun werk of dagbesteding. Twee bewoners worden ondersteund bij ADL.

Dit ben jij
We werken op de Joost van Vondellaan met 3 persoonlijk begeleiders. Door de diverse zorg- en begeleidingsvragen willen wij gaan werken met een begeleider niveau 5 om beter in te kunnen spelen op de diverse zorgvragen van de cliënt.

Je werkt mee in de zorg, daarnaast coach en ondersteun je jouw collega’s op inhoud van zorg en neem je ze mee in ontwikkelingen om passende zorg te kunnen blijven geven. Jij weet hoe je verbinding moet maken en bent van nature een echte samenwerker en kartrekker. Jij bent degene die alles in goede banen weet te leiden en groeit zelf als je anderen kan laten groeien. Met jouw ervaring en kennis kun je een bijdragen leveren aan de vraagstukken en ben je een sparringpartner voor teamleider en collega’s.

Van jou als niveau 5 verwachten we dat je naast je PO-schap ook de grote lijnen binnen het team en van de zorgvragen van de bewoners ziet. Waarbij jij je collega’s ondersteunt, coacht en instrueert gericht op persoonlijke ontwikkeling en interne en externe samenwerking.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 24 uur tot 32 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris vanaf 1 juni 2024 ligt tussen de €2.821,- en €3.938,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je balansverlof- uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt aantoonbaar hbo werk en denk niveau met een opleiding in de richting van zorg&welzijn.
  • Je heb je meerdere jaren ervaring in de gehandicaptenzorg als persoonlijk begeleider of begeleider niveau 5.
  • Je werkt onregelmatig tijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt ook gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kan je je contact opnemen met Judith Luijken (teamleider) via; 06-82704101.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Judith Luijken
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Begeleider - Regioteam Vught e.o.

Vught
28 - 36 uur
Mijzo

Social Worker

Raamsdonksveer
In overleg
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Sociotherapeut

Halsteren
20 - 24 uur