zoekt een

Anesthesiemedewerker

Ben jij een gediplomeerd anesthesiemedewerker en wil jij werken in een in 2018 gebouwd OK-complex mét daglicht en state of the art operatiefaciliteiten? Werk je graag binnen een gezellig team waar bekwame en gemotiveerde collega’s elkaar stimuleren? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn!

Jij zorgt voor
 • Assistentie van de anesthesioloog tijdens algehele en locoregionale anesthesie.
 • Bewaking van geopereerde patiënten op de recoveryafdeling.
 • Controle van patiënten bij de voorbereiding in de preoperatieve fase.

Als je het leuk vindt (is geen must), kun je ook een rol vervullen binnen de Acute Pijn Service (APS), kinderanesthesie en als Sedatie Praktijk Specialist (op termijn).

Benieuwd hoe deze uitdagende werkzaamheden in de praktijk eruitzien? Het is mogelijk om een dag(deel) mee te lopen. Stuur een e-mail naar MAA.deWit@mmc.nl ( afdelingshoofd anesthesie).

Dit doe je samen met
Een team van gemotiveerde en bekwame collega’s. We hebben aandacht voor innovatie en heerst er een prettige werksfeer waar ruimte is voor humor. In Veldhoven en Eindhoven werken in totaal 65 anesthesiemedewerkers en 100 operatieassistenten. Neem alvast een kijkje op onze OK in Veldhoven en ‘ontmoet’ een aantal van je toekomstige collega’s in dit filmpje!

Jaarlijks worden binnen Máxima MC ongeveer 23.000 operaties uitgevoerd. Sinds 2018 werken we in Veldhoven vanuit een nieuw OK-complex (mét daglicht) en state of the art operatiefaciliteiten. Een gloednieuwe OK, waarbij we beschikken over 18 klasse 1 operatiekamers (waarvan een hybride OK) verdeeld over beide locaties. Lees hier meer over onze operatietechnieken.

Suzanne van de Moosdijk - van Santvoort, anesthesiemedewerker, vertelt:
“Morgen sta ik ingepland bij een complexe operatie, vandaag stond ik bij een laag complex programma: geen een dag is hetzelfde! Ik werk in een hecht en gezellig team waar iedereen een stem heeft. De sfeer is erg goed tussen de collega’s en specialisten, mede daardoor is er ook weinig verloop en verzuim. Ik vind het leuk om mee te denken hoe we onze OK kunnen verbeteren en de daarbij hoorde scholingen te mogen volgen. Ik zit echt op mijn plek, en dat straal ik ook uit!” Benieuwd naar het bijzondere moment van Suzanne? Lees deze hier.

Dit past bij je als
 • Je een gediplomeerd anesthesiemedewerker bent. Ben jij een hbo-verpleegkundige en wil je doorgroeien naar anesthesiemedewerker? Dan ben ben je ook van harte welkom om te solliciteren!
 • Je snel kunt schakelen tussen verschillende situaties en stressbestendig bent. Je bent zelfsturend, gedisciplineerd en daadkrachtig. Daarnaast werk je nauwkeurig en beschik je over goede contactuele eigenschappen en goed kunt samenwerken in een team.
 • Je je graag wilt ontwikkelen. Door ons samenwerkingsverband met Defensie kun je een opleiding volgen bij Defensie met een partieel dienstcontract. Ook zijn er mogelijkheden om jezelf te specialiseren tot sedatiespecialist.
 • Je een goede balans tussen werk en privé belangrijk vindt. We hebben een goede dienstenstructuur en werken met reductieperiodes voor je vakanties. Je werkt 9 uur per dag. In Veldhoven werken we ook nachten en weekenden op basis van bereikbaarheidsdiensten naar rato van je contracturen.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2023 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze ruim 4000 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden, inclusief interessante regelingen als meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en activiteiten op gebied van gezondheid. Indien je nog niet bent gespecialiseerd, is de functie is ingeschaald in FWG 55 (max. € 5.084,00 bruto per maand op basis van 36 uur).
 • Voor deze vacature geldt: Is er een overtuigende match? Dan krijg je gelijk een contract voor onbepaalde tijd.
 • We als ziekenhuis steeds meer bezig zijn met verduurzamen. We maken deel uit van de top op het gebied van CO2-reductie in ziekenhuizen.
 • Heb jij een nawerkverplichting bij je huidige werkgever? Geen probleem, dat lossen we op.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek! Je hoeft alleen je contactgegevens achter te laten en we nemen contact met je op.

Inhoudelijke vragen? Neem contact op met Mariella de Wit (afdelingshoofd anesthesie) via (040) 888 9050/ MAA.deWit@mmc.nl.

We zien jouw sollicitatie graag voor 1 augustus a.s. tegemoet.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Conchita Velloso
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures