zoekt een

Beheerder Speeltuin

Lumens is, vanwege ziektevervanging, op zoek naar een Beheerder Speeltuin voor Speelpark De Splinter (36 uur)
  
Bij Speelpark De Splinter is iedereen het hele jaar door welkom. Of je nu alleen komt, met vrienden of met familie; er is altijd wel iemand aanwezig om nieuwe avonturen mee te beleven en om samen te spelen in een natuurlijke, leerzame, sociale en veilige omgeving.

Speelpark De Splinter kent seizoengebonden werkzaamheden waarbij je vanaf april t/m september in het hoofdseizoen zit.

Jouw toegevoegde waarde
Je bent de klantvriendelijke en sfeerbepalende beheerder speeltuin voor bezoekers, vrijwilligers en stagiairs. Als beheerder speeltuin van Speelpark De Splinter draag je mede zorg voor het beheer van het park. Je geeft functioneel leiding aan vrijwilligers, stagiaires en medewerkers door de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden te controleren en te coördineren. Vrijwilligers en medewerkers begeleid en ondersteun je, zodanig dat de teamdoelen gerealiseerd worden en de exploitatie en de continuïteit van Speelpark de Splinter gewaarborgd zijn. Daarnaast ondersteun je bij het ontwikkelen en voorbereiden van activiteitenprogramma’s voor in het speelpark. Je registreert en bewaakt de uitgaven en inkomsten voor activiteiten en het materiaal. Verder ben je aanspreekpunt voor buurtbewoners en klanten op het gebied van ideeën en mogelijke klachten.

Wat neem jij mee?
- Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau
- Je hebt 3-6 jaar relevante werkervaring
- Je hebt technisch inzicht en ervaring met het onderhoud van gebouwen
- Je bent in het bezit van de vereiste papieren (BHV/EHBO en Sociale Hygiëne) of hebt de bereidheid om deze te behalen (dit kan via Lumens)
- Je bent klantgericht en communicatief vaardig
- Je kunt goed samenwerken en plannen en organiseren
- Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, bent initiatiefrijk en hebt ondernemingszin
- Je bent flexibel inzetbaarheid waarbij je veelal in het weekend werkzaam bent
- Je hebt kennis die noodzakelijk is voor het exploiteren van het activiteitenaanbod binnen Speelpark de Splinter: zwembad, spraypark, kinderboerderij, natuureducatie/voedselbos/groenonderhoud, kennis van regels omtrent aanleg en onderhoud speeltoestellen.

Onze aanbieding
- salaris volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 7 (min. € 3.061,00 en max. € 4.274,00 bruto per maand op fulltime basis)
- prima secundaire arbeidsvoorwaarden als een loopbaanbudget, individueel keuzebudget met o.a. 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, pensioenregeling, reiskostenregeling, verlofsparen, fietsenplan, gratis toegang tot 500+ actuele trainingen via SkillsTown en hybride werken. En… last but not least: bij Lumens krijg je 300 superleuke en zeer gedreven collega’s!
- een zelfstandige en afwisselende functie in een klein team
 
Wil jij meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hester Aarts, adviseur recruitment via 0610035913.

Heb jij interesse?
Solliciteren kan tot en met 31 juli 2024.

Wij vinden het belangrijk om mensen die langdurig werkloos zijn, of die om andere redenen moeilijk aan werk kunnen komen, een kans op werk te bieden. We geloven in hun talenten en nodigen hen daarom nadrukkelijk uit om bij ons te solliciteren.

Graag dragen we op deze manier bij aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Hiervoor zijn we beloond met een PSO-certificaat trede 3.

Lumens is als welzijnspartner actief in Eindhoven en 21 regiogemeenten. In ons werkgebied wonen 750.000 inwoners. Samen met deze inwoners en onze samenwerkingspartners werken we aan sociale veerkracht. Dat doen we zo dichtbij als mogelijk in buurten en wijken. De maatschappelijke vragen van inwoners staan centraal in al onze processen. 

Met onze organisatiestrategie bewegen we voortdurend mee met ontwikkelingen in het sociale domein en actualiteiten in de samenleving. Dit is noodzakelijk om de aansluiting te kunnen blijven borgen met de inwoners en opdrachtgevers waarvoor we werken. Zo hebben we onze organisatie het afgelopen jaar volledig ingericht ter ondersteuning van zelforganiserende teams. Op deze manier kunnen we onze collega’s ‘in het veld’ zo goed mogelijk begeleiden zodat zij de focus kunnen houden op de inwoners waarvoor we werken.

Lumens is een organisatie die sociale professionals optimale eigen regelruimte biedt om de vaak complexe maatschappelijke vraagstukken te kunnen beantwoorden. In verbinding met elkaar in multidisciplinaire teams, gebiedsgericht in wijken en buurten, werken zij dan ook met inwoners en lokale partners vanuit eigen regie, veerkracht, vertrouwen en vindingrijkheid.

Contact

H. Aarts
hr-adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Humanitas DMH

Ambulant begeleider Homerun West Brabant

Breda
24 - 32 uur
Rooyse Wissel

Forensisch netwerkbegeleider (maatschappelijk werker) | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
28 - 36 uur