zoekt een

Persoonlijk begeleider/begeleider niveau 3

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen

met hun kind/verwante en met Fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles watdaarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en

enthousiaste professional die wij zoeken?

Wij zijn voor de Voorweiden op zoek naar een Persoonlijk begeleider, een begeleider niveau 3, met de ambitie om door te groeien naar Persoonlijk begeleider en een begeleider 3.

Met wie ga je werken?
Op de Voorweiden in Waalwijk wonen 10 bewoners met een matig verstandelijke beperking met minimale ondersteuning in de ADL zorg. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement met een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Er zijn algemene ruimtes waaronder een grote woonkamer met open keuken waarin gezamenlijk wordt gekookt en gegeten. Op dit moment zijn wij op zoek naar een rustige, betrouwbare begeleider die het leuk vinden om in een klein team te werken, die goed is in verbinden met bewoners, collega’s en netwerk.

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 28 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.393,- en € 3.360,- ligt voor de functie begeleider niveau 3. Voor persoonlijk begeleider niveau 4 ligt dit tussen de €2.672,- en €3.606,- op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en geef het jezelf cadeau!

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij de visie van Prisma.

Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij bewoners om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau3/4 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Nabbe-Tukker (teamleider) via 06-50516747.

Contact

Jolanda Nabbe - Tukker
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Frankenveld Arnhem

Arnhem
16 - 20 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Amarant

Verpleegkundig Begeleider Complex

Tilburg
20 - 36 uur