zoekt een

Verpleegkundig Specialist - Persoonlijkheid Breda

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: 'Je leven de baas blijven.'

Wat ga je doen?
 • Je begeleidt en behandelt mensen met persoonlijkheidsstoornissen;
 • Je neemt deel aan behandelbesprekingen en draagt zorg voor afstemming met de cliënt en zijn / haar systeem.
 • Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar;
 • (Senior) verpleegkundigen coach je in hun professionele handelen;
 • Je werkt nauw samen met de psychiater en volgt in afstemming farmacotherapie behandelingen op;
 • Je levert een bijdrage aan de opleidingsactiviteiten van GGz Breburg, zoals het begeleiden van een verpleegkundig specialist in opleiding;
 • Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan organisatiebrede projecten, zoals suïcidepreventie.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Het Centrum voor Persoonlijkheidsstoornissen maakt deel uit van de cluster planbare zorg. De multidisciplinaire richtlijnen zijn leidend voor de behandeling van de doelgroep van het centrum. Binnen het centrum hebben we een breed ambulant aanbod dat gericht is op de multidisciplinaire richtlijnen.

Wij behandelen onze cliënten vanuit een herstelgerichte visie. Het centrum is een werkplek waar enthousiaste, deskundige professionals werkzaam zijn en er vanuit gedeelde verantwoordelijkheid wordt samengewerkt. Het multidisciplinaire team bestaat o.a. uit psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, (GZ)-psychologen, SPV’ers en verpleegkundigen. Bekijk online de website van Centrum Persoonlijkheidsstoornissen.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz en een geldige BIG-registratie.
 • Affiniteit en ervaring met persoonlijkheidsstoornissen.
 • Enthousiasme, leergierigheid en proactiviteit.
 • Zelfstandigheid om beslissingen te nemen en je bent in staat snel en adequaat te handelen.
 • Een duidelijke visie op je eigen rol binnen een team, een organisatie en in de zorgverlening.
 • Een respectvolle benadering en een professionele houding.
 • Je bent beschikbaar tussen de 20 en 36 uur.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 23 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met teamleider Imke Sleddens, teamleider, tel 06-58961264. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Sociotherapeut of verpleegkundige FTU | 24 – 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Anna Zorggroep

Verpleegkundig specialist

Geldrop
In overleg