zoekt een

Fysiotherapeut

Functieomschrijving

Word fysiotherapeut bij Cello: versterk ons team! Uren in overleg

Een dag als fysiotherapeut in de gehandicaptenzorg is nooit hetzelfde. Je behandelt cliënten, regelt een aangepaste fiets en overlegt veel met je collega's. Je werkt in het gehele werkgebied van Cello. Schakelen tussen verschillende hulpvragen doe jij gemakkelijk.


Het team fysiotherapeuten, bestaande uit 8 collega's, valt onder het Gezondheidscentrum van Cello waar alle behandelingsdisciplines ondergebracht zijn. Dit zorgt voor een multidisciplinaire werkomgeving met bijvoorbeeld de gedragskundige, de ergotherapeuten en de logopedisten, waarin we elkaar kunnen versterken door elkaar te helpen en met elkaar te discussiëren over de beste aanpak. We vinden het belangrijk dat alle teamleden zelfstandig kunnen werken, en flexibel zijn om tussen de locaties te bewegen.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

We vragen het volgende van je:

 • Afgeronde HBO opleiding fysiotherapie;
 • ervaring in het werken met verstandelijk gehandicapten;
 • je bent flexibel wat betreft werktijden;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • affiniteit met de doelgroep.

Aanbod

Naast een dynamische werkomgeving in een energiek team bieden wij jou:

 • Bruto salaris van minimaal €3.281,- en maximaal €4.806,- per maand, op basis van een fulltime dienstverband (Schaal 55 CAO GGZ)
 • 8% vakantiegeld;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • naast je vakantie-uren heb je ook balansverlof en vitaliteitsuren;
 • vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets;
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag. Na de sollicitatie kan je zelf een telefonische afspraak inplannen wanneer het jou uitkomt. Heb je nog vragen over de procedure en/of duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact op met onze recruitment Partner Maartje via 088-3453022 of via recruitment@cello-zorg.nl. Gesprekken worden in overleg gepland.

Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Klinisch Fysisch Medewerker (36 uur)

Roosendaal
Fulltime
Het Laar

Zelfstandig werkend kok

Tilburg
Parttime / Fulltime