zoekt een

Coördinator Gewoon Thuis (Oirschot)

Ben jij sterk in het coördineren van de juiste zorg en ondersteuning én heb jij aandacht voor het welzijn van onze cliënten? Dan zoeken wij jou als Coördinator voor het opzetten van ons nieuwe team ZuidZorg Gewoon Thuis in Oirschot.

Dit ben jij
Je bent een gedreven verpleegkundige en bouwt graag mee aan het opzetten van een geheel nieuw team: het ZuidZorg Gewoon Thuis team. Het team richt zich op het bieden van een volledig pakket van zorg, ondersteuning en welzijn aan ouderen thuis. Samen met je team maak jij het verschil in het leven van onze cliënten!

Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om een netwerk op te bouwen met welzijnsorganisaties en andere zorgverleners. Je maakt een goede analyse van elke thuissituatie en bepaalt samen met de cliënt, hun naasten en mantelzorgers welke zorg en ondersteuning nodig is. Je denkt daarbij niet in problemen, maar zoekt naar (maatwerk) oplossingen. Zo creëer jij een community met zorg, ondersteuning en welzijn rondom de cliënt. Dit vraagt om jouw creativiteit, geduld en doorzettingsvermogen. Je draagt zorg voor de informatievoorziening en coördineert de inzet van je teamleden. Je werkt daarbij samen met zorgprofessionals buiten ZuidZorg. Jij bent onze ambassadeur in het verder uitrollen van ZuidZorg Gewoon Thuis over ons werkgebied!

Jouw kennis en kracht
 • Je bent als coördinator Gewoon Thuis verantwoordelijk voor ongeveer 15 cliënten per team, waar je maximaal (afhankelijk van werkbare uren) twee teams (30 cliënten) coördineert. Je draagt verantwoordelijkheid voor deze cliënten op het gebied van welzijn, ondersteuning en zorg, zodat de cliënt prettig thuis kan blijven wonen.
 • Je bent als coördinator Gewoon Thuis verantwoordelijk voor het volledige pakket thuis dat de cliënt op maat ontvang, de zorgplannen, het cliëntenbudget en het borgen van de kwaliteit hiervan.
 • Je hebt een coördinerende rol naar cliënt, naasten, verwijzers, wijkteams en andere samenwerkingspartners.
 • Je begeleidt de cliënten en mantelzorgers en staat in nauw contact met hun netwerk.
 • Je bouwt aan het opzetten van een nieuw Gewoon Thuis team en begeleidt je collega’s daarbij.
 • Je beheert de wachtlijst voor de instroom naar het Gewoon Thuis team. Je kijkt vooruit en handelt proactief op veranderende cliëntsituaties. Je hebt goed contact met intramurale zorgaanbieders en het CIZ wanneer dit aan de orde is.
 • Je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van het volledig pakket Gewoon Thuis binnen ZuidZorg.
 • Omdat je in een heel nieuw team gaat starten en omdat VPT bij ZuidZorg een nieuwe vorm van zorg is, krijg je als team coaching en begeleiding om je hierin te ondersteunen.

Informatie
Voor deze functie zoeken wij een gedreven zorgprofessional op mbo- of hbo-niveau. Je hebt een warm hart voor de ouderenzorg en je vindt welzijn belangrijk. Je vindt het leuk om te pionieren en je netwerk te verbreden. Je bent communicatief vaardig, creatief en kijkt samen met de cliënt, mantelzorgers en hun netwerk welke hulp en ondersteuning nodig is. Hierbij werk je samen met zorgprofessionals van binnen en buiten de organisatie. Tot slot heb je kennis van de Wet langdurige zorg (Wlz), ben je ondernemend en gericht op innovatie.

Wat bieden wij
 • Dichtbij: ZuidZorg is de grootste thuiszorgorganisatie in Zuidoost Brabant, dit biedt jou de mogelijkheid om te werken bij jou in de buurt.
 • Vitaal beroep: Een baan in de zorg waar jij onmisbaar bent voor onze cliënten!
 • Fijne collega´s: Je kunt altijd terugvallen op een klein team van collega’s die hart hebben voor de zorg. Dat is onze kracht!
 • Functiepakket: Je gaat goed uitgerust op pad met een chromebook en telefoon met toegang tot een gebruiksvriendelijk cliëntdossier. Bij ZuidZorg is alles geregeld voor een plezierige en verrassende dag in de wijk!
 • Salaris: Een salaris in FWG 50 (min €3.174,50 - max €4.370,94 o.b.v. een fulltime contract van 36 uur). ZuidZorg is verbonden aan de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
 • Fijne werktijden: Je werkt op regelmatige tijden (kantoortijden).
 • Toeslagen: Bovenop je loon krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld van 8% en ontvang je een reiskostenvergoeding.
 • GoodHabitz: Met meer dan 100 e-learnings van GoodHabitz kun je op ieder gewenst moment en op jouw eigen tempo nieuwe dingen leren!
 • Doorgroeimogelijkheden: Wij bieden je een werkomgeving waarin jij de kans krijgt om je te ontwikkelen en door te groeien. En waar ook zeker veel aandacht is voor jouw gezondheid.
 • Vrije tijd: Je ontvangt op fulltime basis 29 vakantiedagen per kalenderjaar.
 • Voordeel: We zijn met meer dan 900 collega’s samen sterk en hebben daardoor met verschillende organisaties goede afspraken kunnen maken waar je van kunt profiteren.
 • Pensioen: Deelname aan het Pensioenfonds Zorg & Welzijn, deels door ZuidZorg betaald. Deze regeling biedt o.a. mogelijkheden om het werk flexibel af te bouwen.

Voor ons ben jij bijzonder!
Het Gewoon Thuis team is een nieuw team met de focus op het welzijn van cliënten. Bij ZuidZorg doen we er alles aan om het leven van onze cliënten een stukje aangenamer te maken. Vanuit jouw rol lever je hier een grote bijdrage aan. Daarnaast bieden we mensen met hart voor de zorg de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze cliënten. Zodat zij de dingen kunnen blijven doen die zij belangrijk vinden: Gewoon Thuis.

Interesse?
Reageer via onderstaande sollicitatieknop. Let op: Je kunt je motivatiebrief na het invullen van het sollicitatieformulier uploaden in jouw kandidaat profiel.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Niek Janssen (niekjanssen@zuidzorg.nl).

Contact

Aysegul Gungormez
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Anna Zorggroep

Oncologieverpleegkundige

Geldrop
In overleg