zoekt een

Verzorgende Reyshoeve - Bijstervelden (V240053)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als verzorgende verleen je zorg op een kundige en verantwoorde manier. Maar vooral ook op een positieve, sociale manier. Zo draag jij met je collega’s bij aan het welzijn van de bewoners. Daar steek je graag je handen voor uit de mouwen; je ziet mogelijkheden en durft ook verantwoordelijkheid te nemen. Je stelt samen met het hele zorgteam een zorgplan op en voert dat gezamenlijk uit.
Als Verzorgende in de langdurige zorg moet je nogal wat in huis hebben. Zorgverlenend zijn, deskundig, collegiaal, zelfstandig, verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen en vooral ook denken in mogelijkheden. Langdurige zorg bij De Wever is erop gericht onze bewoners een goede oude dag te bezorgen. De zorg richt zich uiteraard op de behandeling van de bewoner maar altijd in de context van het welzijn van de persoon. Het is logisch dat je hierdoor een bijzondere band opbouwt met de bewoners en zeker ook met zijn of haar familieleden.

Meer weten?
Bel met Hélène van Velzen, Manager Zelfstandige teams op 06-81 06 70 33.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel profesioneel als persoonlijk.
  • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
  • Een salaris van €2.466,72 - €3.256,53 per maand voor Verzorgende (FWG35) bij een 36-urige werkweek. Ontwikkel je door naar Coördinerend Verzorgende dan val je vanaf dat moment in functieschaal FWG40.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 tot 28 uren per week, in te vullen in diensten van maandag t/m zondag. Ochtend, middag en avonddiensten..
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • We bieden vele vitaliteitsprogramma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden uiteraard door ons vergoed.

Waar werk je

Afdeling Bijstervelden is een verpleegafdeling voor psychogeriatrie waar 20 bewoners met een vorm van dementie verblijven. Op de afdeling staat wonen en welzijn centraal en volgen wij de cliënt in zijn dagritme en hebben wij het leven in vrijheid hoog in het vaandel staan.
Wij vinden het belanglijk dat iedereen zich hier thuisvoelt, dit vinden wij voor bewoners belangrijk maar ook alle bezoekers ontvangen wij warm.
Binnen het team vinden wij het ook belangrijk dat jij je thuisvoelt. Naast het werken met en voor de bewoners besteden wij ook aandacht aan de onderlinge samenwerking. Dit doen we door elkaars talenten en kwaliteiten te zien en te gebruiken. En ontwikkeling positief te stimuleren. Iedereen in het team heeft een of meerdere aandachtsvelden en krijgt de ruimte om zich hierin te ontwikkelen en binnen het team het kennisniveau up to date te houden.
Ben jij enthousiast, een doorzetter en een oprechte teamspeler met kennis van psychogeriatrie of lijkt het je een mooie uitdaging je hiernaar te ontwikkelen dan ben je van harte welkom om bij ons team aan te sluiten.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Hélène van Velzen, Manager Zelfstandige Teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Zorgondersteuner - PG Schijndel

Schijndel
16 - 20 uur