Verpleegkundig specialist/Basisarts

Zorggroep Elde Maasduinen is per direct op zoek naar een verpleegkundig specialist/basisarts voor 24 tot 36 uur per week.

Ben jij een verpleegkundig specialist of basisarts met passie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn een organisatie die groot genoeg is voor alle facetten van het medisch vakgebied, maar klein genoeg om korte lijnen te behouden. Opleiden en ontwikkelen zien wij als belangrijke grondwaarden. De kwaliteit van Zorggroep Elde Maasduinen wordt gewaardeerd in de onderzoeken onder cliënten.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die in onze locaties wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
  
Zorggroep Elde Maasduinen heeft twee werkregio’s te weten Noordoost en Midden Brabant met in totaal 12 locaties waar zorg en behandeling wordt geboden. De werkzaamheden voor deze functie vinden plaats in een of beide regio’s. Alle facetten van het vak zijn aanwezig; geriatrische revalidatiezorg, eerstelijnszorg, palliatieve zorg, dagbehandeling, ketenzorg (PG, CVA, Parkinson en COPD), woonafdelingen somatiek / psychogeriatrie en kleinschalig wonen. Daarnaast levert de behandeldienst bijzondere behandelzorg zoals cultuurspecifieke zorg, Dementie en Zeer Ernstig Probleemgedrag (D-ZEP) en Obesicare. 
De medische vakgroep is een sterke en ambitieuze groep, waarbij naast goede onderlinge samenwerking tevens aandacht is voor betrokkenheid op strategisch niveau. Je bouwt mee aan toekomstig beleid en visie, en vormt een belangrijke gesprekspartner voor de Raad van Bestuur. Tot slot hechten we veel belang aan opleiden, van onder andere SO’s, huisartsen en VS’en.
 
De functie van verpleegkundig specialist in hoofdlijnen:
Als verpleegkundig specialist werk je binnen een multidisciplinair team en ben je regiebehandelaar voor een aantal cliënten in samenwerking met een specialist ouderengeneeskunde. Het gaat om cliënten met een verpleeghuisindicatie met behandeling. Je bent in staat om klinisch te redeneren en medisch te handelen. Je maakt in je werk gebruik van richtlijnen, protocollen en formularium. Je voert, bij vragen die je eigen competenties overstijgen, intercollegiaal overleg met een specialist ouderengeneeskunde. De mate van zelfstandigheid is in principe groot, maar uiteraard wel afhankelijk van opleiding en ervaring. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en je bijdrage gewaardeerd wordt.

De taken in hoofdlijnen zijn:
•    Verlenen van medische zorg, het uitvoeren van de zorgregie en het bewaken van het zorgplan;
•    Diagnostiek, behandeling, begeleiding en verwijzing van psychogeriatrische en GRZ cliënten;
•    Het indiceren van paramedische behandeling, voorschrijven van medicatie en het geven van
      behandelaanwijzingen;
•    Het evalueren van de geboden zorg en behandeling;
•    Het bevorderen van de deskundigheid van collegae door middel van informeren, adviseren, instrueren
      en het geven van scholing;
•    Participeert in de voorwacht in een bereikbaarheidsregeling voor intramurale cliënten.

De functie van basisarts in hoofdlijnen:
Als basisarts werk je binnen een multidisciplinair team en ben je behandelaar voor een aantal cliënten onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde. De mate van supervisie hangt af van je ervaring. Je werkt in een multidisciplinair team en verleent langdurige zorg aan cliënten met complexe problematiek. 

De taken in hoofdlijnen zijn:
•    Verlenen van medische zorg, het uitvoeren van de zorgregie en het bewaken van het zorgplan;
•    Diagnostiek, behandeling, begeleiding en verwijzing van psychogeriatrische en GRZ cliënten;
•    Het indiceren van paramedische behandeling, voorschrijven van medicatie en het geven van
      behandelaanwijzingen;
•    Het evalueren van de geboden zorg en behandeling;
•    Participeert in de voorwacht in een bereikbaarheidsregeling voor intramurale cliënten.

Wij vragen
Medewerkers van Zorggroep Elde Maasduinen ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk. Specifiek voor deze functie vragen we daarbij:
•    Je bent BIG geregistreerd als verpleegkundig specialist of basisarts;
•    Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
•    Initiatiefrijk, daadkrachtig en een betrokken en actieve houding;
•    Je draagt bij aan de deskundigheid van de vakgroep en bent bereid deel te nemen aan de ANW-diensten;
•    Brede belangstelling, gevoel voor humor en collegialiteit;
•    Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
•    Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.

Wij bieden
We kunnen naar wens afspraken maken over de duur van het dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. 
De functies zijn ingedeeld in FWG 65 (minimaal € 4.370,94 en maximaal € 6.583,78 bruto per maand op fulltime basis). 
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt samen met enthousiaste collega’s. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en je bijdrage gewaardeerd wordt. We werken met elkaar aan de prettige cliëntgerichte werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. Daarbij bieden wij uitgebreide mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Wij werken met het multidisciplinair elektronisch patiëntendossier Ysis en het elektronische voorschrijfsysteem Medimo.

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Jan Kees Metz, concerndirecteur wonen, welzijn en zorg en behandeling via 06-51285247. 
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv via de volgende link:  https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-445-verpleegkundig-specialist-basisarts
Graag alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-445.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn de volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.
- Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
    
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur