Specialist ouderengeneeskunde

Zorggroep Elde Maasduinen is per direct op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde voor 24 tot 36 uur per week.

Ben jij een specialist ouderengeneeskunde met passie? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn een organisatie die groot genoeg is voor alle facetten van het medisch vakgebied, maar klein genoeg om korte lijnen te behouden. Opleiden en ontwikkelen zien wij als belangrijke grondwaarden. De kwaliteit van Zorggroep Elde Maasduinen wordt gewaardeerd in de onderzoeken onder cliënten.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die in onze locaties wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
Als specialist ouderengeneeskunde werk je binnen een multidisciplinaire setting binnen de dienst behandeling van de Zorggroep. Zorggroep Elde Maasduinen heeft twee werkregio’s te weten Noordoost en Midden Brabant met in totaal 12 locaties waar zorg en behandeling wordt geboden. De werkzaamheden voor deze functie vinden plaats in een of beide regio’s. Alle facetten van het vak zijn aanwezig; geriatrische revalidatiezorg, eerstelijnszorg, palliatieve zorg, dagbehandeling, ketenzorg (PG, CVA, Parkinson en COPD), woonafdelingen somatiek / psychogeriatrie en kleinschalig wonen. Daarnaast levert de behandeldienst bijzondere behandelzorg zoals cultuurspecifieke zorg, Dementie en Zeer Ernstig Probleemgedrag (D-ZEP) en Obesicare. De medische vakgroep is een sterke en ambitieuze groep, waarbij naast goede onderlinge samenwerking tevens aandacht is voor betrokkenheid op strategisch niveau. Je bouwt mee aan toekomstig beleid en visie, en vormt een belangrijke gesprekspartner voor de Raad van Bestuur. Tot slot hechten we veel belang aan opleiden, van onder andere SO’s, huisartsen en VS’en.

De taken in hoofdlijnen zijn:
•    Verlenen van medische zorg, het uitvoeren van de zorgregie en het bewaken van het zorgplan;
•    Leveren van extramurale consulten en het incidenteel verrichten van bereikbaarheidsdiensten;
•    Leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het zorg- en kwaliteitsbeleid;
•    Begeleiding van verpleegkundig specialisten en artsen in opleiding.

Wij vragen
Medewerkers van Zorggroep Elde Maasduinen ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. In de dagelijkse werkzaamheden zijn de kernwaarden liefdevol, gastvrij, ruimdenkend, bevlogenheid en professionaliteit belangrijk. Specifiek voor deze functie vragen we daarbij:
•    Je bent BIG geregistreerd;
•    Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
•    Initiatiefrijk, daadkrachtig en een betrokken en actieve houding;
•    Je draagt bij aan de deskundigheid van de vakgroep en bent bereid deel te nemen aan de ANW-diensten;
•    Brede belangstelling, gevoel voor humor en collegialiteit;
•    Het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
•    Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg.

Wij bieden
We kunnen naar wens afspraken maken over de duur van het dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van specialist ouderengeneeskunde is ingedeeld in FWG 75
(minimaal € 6.088,48 en maximaal € 9.487,62 bruto per maand op fulltime basis). 
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen kent een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt samen met enthousiaste collega’s. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en je bijdrage gewaardeerd wordt. We werken met elkaar aan de prettige cliëntgerichte werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. Daarbij bieden wij uitgebreide mogelijkheden tot ontwikkeling en scholing. Wij werken met het multidisciplinair elektronisch patiëntendossier Ysis en het elektronische voorschrijfsysteem Medimo.

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Jan Kees Metz, concerndirecteur wonen, welzijn en zorg en behandeling via 06-51285247. 
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv via de volgende link:  https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-444-specialist-ouderengeneeskunde
Graag alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-444.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de tweede helft van juli. 

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn de volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.
- Een toetsing bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.
    
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur