zoekt een

Persoonlijk begeleider wonen

Binnen Prins Heerlijk volgen jongeren met ernstige leerproblemen en/of een lichte verstandelijke beperking een erkende MBO opleiding in de horeca, detailhandel of zorg. Daarnaast bieden we hen integrale begeleiding bij leren, werken, persoonlijke ontwikkeling en wonen. Prins Heerlijk biedt in een aantal woningen in Tilburg ontwikkelingsgerichte woonbegeleiding en daarnaast bieden we ambulante begeleiding aan onze jongeren. 

Voor het team ‘Woonbegeleiding en Ambulante begeleiding’ van Prins Heerlijk, zijn we op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste 

Persoonlijk begeleider wonen (0,4 fte)

De missie van Prins Heerlijk is: participatie en ontplooiing van jonge mensen met een functiebeperking. We zijn een sociale onderneming waarin veel vernieuwing en ontwikkeling plaatsvindt. Een enthousiast team van ca. 100 medewerkers werkt gedreven samen om de beste ondersteuning te bieden voor de jongeren die bij Prins Heerlijk in begeleiding zijn.

Wij zoeken een collega die in het woonteam binnen Prins Heerlijk een bijdrage kan leveren, bij voorkeur uit de regio Eindhoven. 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: 

 • Begeleiding van jongeren in de woningen van Prins Heerlijk, op basis van een rooster. (in de ochtenden tussen 8.30-10.30uur en avonden tussen 16.00-21.00uur). Je werkt enkele avonddiensten in de week, minimaal eens per 5 weken een weekenddienst (overdag á 5 uur) en bereikbaarheidsdiensten volgens rooster (gemiddeld eens per 12 weken).
 • Persoonlijke begeleiding van onze jongeren, in afstemming met hun leer-/werktraject bij Prins Heerlijk.
 • Samenwerken met ouders/opvoeders en trajectbegeleiders, gedragsdeskundigen, leermeesters, praktijkopleiders en stagebedrijven.
 • Bijdrage leveren aan de voortgangsbesprekingen met jongeren, ouders en het relevante netwerk rondom de jongeren.
 • Mede verantwoordelijk voor de organisatie, uitvoering, evaluatie en verantwoording van het team “Woonbegeleiding en Ambulante begeleiding”.


Wij vragen:

Bij Prins Heerlijk streven we naar diversiteit voor wat betreft opleiding, achtergrond of cultuur. We nodigen kandidaten die iets extra’s meebrengen uit om te solliciteren. Ons uitgangspunt is dat diversiteit bijdraagt aan kwaliteit van de begeleiding. We zoeken iemand die: 

 • De visie van de organisatie kan toepassen op begeleiding. Dat betekent o.a. een focus op: ontwikkeling, verantwoordelijkheid op eigen niveau, maatwerk, participatie en ontplooiing en integraal werken.
 • Vaardigheden en kennis heeft om onze jongeren vanuit deze visie te begeleiden. Vanuit opleidingsachtergrond, (levens)ervaring en/of een ontwikkelingsgerichte, betrokken houding. Mocht je twijfelen of je aan die kwalificaties voldoet, dan willen we je toch uitnodigen om te solliciteren!
 • Een stressbestendige, duidelijke, stevige persoonlijkheid is en het een uitdaging vindt om te werken in een kleinschalige, dynamische en innovatieve omgeving waarin je veel eigen regie en verantwoordelijkheden hebt om je werk goed te doen.
 • Flexibel zijn ten aanzien van werkzaamheden en werktijden.


Wij bieden: 

 • Een organisatie met heel betrokken en enthousiaste collega’s.
 • Een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.
 • Een dienstverband van 14 uur, ingaande per 1 augustus 2024.
 • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden;  Voor de functie van ‘Ambulant woonbegeleider A’ een salaris van minimaal € 2303,00 met uitloop tot € 3290,00 bruto per maand bij een 38-urige werkweek. Voor de functie van ‘Ambulant woonbegeleider B’, een salaris van minimaal € 2665,05 met uitloop tot € 4136,39 bruto per maand bij een 38-urige werkweek.


Interesse? 

Wanneer u belangstelling heeft voor deze vacature, kunt u uiterlijk 8 juli 12:00 uuur a.s. reageren via www.prinsheerlijk.nl/vacatures/

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 10 juli 2024. 

Contact

Judith Hendriks
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur