zoekt een

Doktersassistent(e)/Medisch secretaresse

Wij zoeken per direct een  collega die het team van de medische dienst komt ondersteunen. Ben jij een duizendpoot en vind jij het heerlijk om samen zaken goed te regelen? Kan jij goed het overzicht houden en zie jij het werken in een zorginstelling als een uitdaging? Solliciteer dan!

Het expertise team van behandelaren en therapeuten bestaat onder andere uit Gedragsdeskundigen, de Paramedische dienst, de Medische Dienst en het Centrum Bijzondere Tandheelkunde. Alle collega’s zijn, vanuit hun eigen expertise en vanuit de multidisciplinaire samenwerking, dagelijks aan het werk binnen de regio de Peel. We ondersteunen mensen met een (vermoeden van een) verstandelijke beperking of ontwikkelachterstand om krachtiger in het dagelijks leven te staan.
Bij de Medische Dienst van ORO ondersteun je artsen verstandelijk gehandicapten, huisartsen, de verpleegkundig specialisten en de praktijkverpleegkundigen. Je werkt als doktersassistent(e) voor alle disciplines, biedt onder andere secretariële en administratieve ondersteuning en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Als doktersassistent voer je telefonische triage uit en ontvang je cliënten die een afspraak hebben. Je informeert de cliënt en diens begeleider over de behandeling en de eventuele nazorg en je maakt vervolgafspraken. Je organiseert de spreekuren voor externe consulenten, algemeen lichamelijke onderzoeken, CVRM/Diabetes. Je assisteert de artsen waar mogelijk zodat de medische handelingen door hen verricht kunnen worden. Medische handelingen die jij als doktersassistent zelf verricht zijn bijvoorbeeld het maken van een ECG, het afnemen van een urinetest en het meten van CRP, HB en Glucose. Daarnaast bewaak je de medicatievoorraad en uitgifte.

Je coördineert de agenda’s en je verzorgt de administratie.  Je opent de inkomende post en beoordeelt op prioriteit, registreert medische informatie in het huisartseninformatiesysteem en verstuurt aangevraagde gegevens naar specialisten. Indien nodig vraag je medische gegevens op, zoals informatie bij specialisten en ziekenhuizen, en regel je de randvoorwaarden voor het spreekuur, zoals informeren over de behandeling, nazorg en een vervolgafspraak.

De grootste doelgroep die gebruik maakt van de medische dienst bestaat uit cliënten die op Het Rijtven wonen. Ook cliënten uit de nabijgelegen woonwijken maken gebruik van de specialisten bij de Medische Dienst.

Verder draaien wij op ‘t Warant in Helmond een VG-poli voor 2 dagen in de week. Een gedeelte van je uren ga je ook hier werken. Het is een kleinschalige setting waarin je naast de administratieve ondersteuning het meten en wegen op je neemt en de cliënten ontvangt. Binnen je takenpakket houd jij je ook bezig met de aanmeldingen voor de (regionale) VG-poli en zorg jij dat alles soepel verloopt.

Je hebt aantoonbare werkervaring als doktersassistent(e) of medisch secretaresse en hebt affiniteit en ervaring met onze doelgroep. Je werkt secuur, kunt goed prioriteiten stellen en complex agendabeheer gaat jou goed af. Je bent vriendelijk aan de telefoon, hebt van nature een dienstverlenende, klantgerichte instelling en beschikt over sociale vaardigheden, zoals tact en empathisch vermogen. Daarnaast kun je goed samenwerken, heb je een proactieve houding en ben je integer en geduldig. Je kunt omgaan met piekbelasting en bent stressbestendig.

En tot slot heb je een afgeronde relevante opleiding op minimaal mbo-4.

Voldoe jij niet helemaal aan het profiel maar ben jij er van overtuigd dat het passend zou kunnen zijn? Ook dan zien wij graag jouw cv en motivatiebrief verschijnen.

  • Een  baan voor 20 –24 uur per week, uren en werkdagen in overleg. Beschikbaarheid op werkdagen van 8.00 - 17.00 uur;
  • In eerste instantie gaat het om een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Je werkt op het prachtige en groenrijke Rijtven te Deurne en/of op 't Warant in Helmond;
  • Je maakt deel uit van het medisch team waarbij we in een informele en laagdrempelige setting samen bijdragen aan het geluk van onze cliënten;
  • Een salaris in FWG 35 volgens de cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.393,- en maximaal  € 3.360,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek);
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Contact

Dorrie Wijnhoven
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures