Verpleegkundige Acute Cardiologie Unit (CCU)

24-36 uur
's-Hertogenbosch
RVE Cardiologie

Ben jij stressbestendig en kun je goed werken in een hectische omgeving? Wil jij werken op de Eerste Hart Hulp (EHH), de Cardiac Care Unit (CCU) en eventueel de mogelijkheid krijgen tot een vervolgopleiding ‘Medewerker Interventie Cardiologie (MIC)’? Wij zijn opzoek naar een cardiologische duizendpoot!

Waar ga je werken?
Cardiologie is één van de meest dynamische vakgebieden binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en één van de speerpunten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Deze dynamiek vertaalt zich door naar de Acute Cardiologie Unit. Deze unit bestaat uit 10 bedden Cardiac Care Unit (CCU), 11 bedden Eerste Hart Hulp (EHH) en een drietal hartkatheterisatiekamers (HCK). Alle units kennen een eigen dynamiek. Op de CCU wordt intensieve zorg gegeven aan onze cardiale patiënten. Op de EHH wordt acute, spoedeisende zorg verleent aan onze cardiale patiënten. Op de HCK vinden interventies plaats waarbij de nadruk ligt op het uitvoeren van geplande en acute PCI’s, CAG’s en het implanteren van pacemakers.

Wil je een indruk krijgen van onze afdeling? Bekijk dan het filmpje!

Wat ga je doen?
Je bent werkzaam op in ieder geval twee units. Zo sta je de ene dag op de CCU en verleen je zorg aan een instabiele patiënt, terwijl je de andere dag op de EHH staat met voornamelijk korte contacten. Mocht je de MIC hebben gevolgd kan het zomaar zijn dat je een dag later assisteert bij een (spoed-) interventie binnen de Hartkatheterisatiekamer (HCK). Al met al een afwisselende dynamische baan, mét doorgroeimogelijkheden.

Wat vragen we van jou?
Je bent een echte teamplayer wat zichtbaar is in de integrale samenwerking met de andere units. Je springt bij waar de hulpvraag dat vereist.
 • Je bent vernieuwend en denkt kritisch mee over ontwikkelingen en verbeteringen binnen het vakgebied en de units;
 • Je kunt goed plannen, organiseren en je bent communicatief sterk. Ook beschik je over een goede dosis overtuigingskracht;
 • Je bent verpleegkundige (mbo/hbo) en in het bezit van een Cardiac Care Verpleegkundige diploma;
 • Je bent inzetbaar voor alle diensten;
 • Je bent assertief; je geeft net zo gemakkelijk je mening als een compliment.

Wat bieden wij jou?
Een veelzijdige functie binnen een hecht team van de Acute Cardiologie Unit. Verder:
 • Een contract voor onbepaald tijd voor 24-36 uur per week;
 • De mogelijkheid tot het volgen van de MIC-opleiding aan het Erasmus MC. Sinds kort een CZO geaccrediteerd diploma!
 • Inschaling voor gediplomeerden vindt plaats in FWG 55, conform CAO ziekenhuizen tussen de € 3.606 en € 5.084 (op basis van 36u per week).
 • Een KM vergoeding voor woon-werkverkeer of;
 • 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse in deze vacature?
Wij komen graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Esmee Boerstra-Urff, unithoofd ACU, op telefoonnummer 073-553 4912 of de coördinator van de ACU, op telefoonnummer 073-553 8971. Je CV en motivatiebrief kun je insturen via het online sollicitatieformulier.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentie check bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam geweest bent, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg