zoekt een

NAH-consulent | 16 - 20 uur

Door jouw betrokkenheid, nadat iemand een niet-aangeboren hersenletsel heeft opgelopen, worden zowel de cliënt als de betrokkenen voorzien van adviezen, instructies en voorlichting. Jij bent degene die ze begeleidt naar passende zorg.

- Niet-aangeboren hersenletsel consulent

Wat ga je doen?
Jij bent de NAH-consulent die cliënten met NAH en hun naasten adviseert, instrueert, ondersteunt en begeleidt. Jij signaleert en handelt adequaat bij problemen in functioneren zoals bijvoorbeeld op het gebied van cognitie, stemming, arbeid, gedrag, energie, mobiliteit, relaties en sociale contacten. Door goede inschattingen te maken, kan jij snel schakelen met de betrokken zorgverleners en je past de zorg aan op de zorgvraag van de cliënt.

Je geeft psycho-educatie aan de cliënt, de naasten en de betrokken zorgverleners. Je ondersteunt bij het proces van leren omgaan met het verlies en de gevolgen van het hersenletsel. Zo geef je uitleg en advies aan familie en naasten en je versterkt het behouden en herwinnen van de eigen regie en zelfstandigheid.

Wij willen je van harte uitnodigen om onderdeel te worden van het gespecialiseerde nazorgteam dat onderdeel is van het NAH-netwerk in de regio Oss-Maashorst-Meierijstad. Het NAH-netwerk is een samenwerkingsverband met meerdere (zorg)aanbieders.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn flexibel in te delen tussen 8.00 en 18.00 uur.

Wat bieden wij jou?
Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie.

Daarnaast bieden we jou:
 • Een salaris in FWG 50: minimaal € 3.256,- en maximaal € 4.370,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Een fijne werkplek op een locatie binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Jij hebt een diploma tot HBO-V en je hebt kennis en ervaring met NAH.

Daarnaast:
 • Ben je stressbestendig en je hebt een vooruitziende blik;
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden, beheers je verschillende gesprekstechnieken en kun je goed rapporteren;
 • Kun je zowel goed zelfstandig werken als samenwerken in een team;
 • Weet jij hoe belangrijk het is om onderdeel te zijn van een netwerk en jij weet hier op de juiste manier in de investeren;
 • Toon je initiatief en durf je vragen te stellen en je grenzen aan te geven;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even bellen? Voor inhoudelijke vragen kan je bellen met Alexandra van der Wulp - Meulendijks via telefoonnummer: 06 1265 5973 (indien niet bereikbaar, graag voicemail inspreken en telefoonnummer achterlaten. Je wordt dan teruggebeld). Voor vragen over het werving & selectieproces kan je bellen met Patricia Voogd via telefoonnummer 06 1614 0507.

Recente vacatures

Máxima MC

ANIOS Interne geneeskunde

Veldhoven
32 - 40 uur
GGz Breburg

APH Triagist GGz

Tilburg
16 - 36 uur
Rivas Zorggroep

Neonatologieverpleegkundige

Gorinchem
32 - 36 uur