zoekt een

(Persoonlijk) Begeleider tussen 24u en 36u per week

Buro Lima is een kleinschalige organisatie in Heeswijk- Dinther voor jeugdigen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematieken. Buro Lima biedt zorg aan 26 jeugdigen die een tweede thuis vinden bij Buro Lima. Als begeleider biedt je deze jeugdigen begeleiding, behandeling, persoonlijke verzorging en verblijf. 

Huis 3a zoekt stevige, contactgerichte, veerkrachtige, energieke begeleiders die warm lopen voor het werken met 4 jeugdigen met een complexe zorgvraag (ZZP7 + Meerzorg).

Wat ga jij doen? 
Als begeleider van het huis 3a team ga je werken met 4 jeugdigen die bij Buro Lima wonen. De jeugdigen hebben een verstandelijke beperking, een laag emotioneel niveau en bijkomende problematieken. De zorgvraag van de jeugdigen is complex. Dit houdt in dat de jeugdigen om veel nabijheid vragen, continu, en intensieve begeleiding, behandeling en zorg nodig hebben.  De jeugdigen uiten hun onmacht, onrust, verdriet en pijn door het tonen van agressie. Jij bent warm, stevig en weerbaar genoeg om hiermee om te gaan.
Het belangrijkste wat jij gaat doen, is er mede voor zorgen dat de jeugdigen een zo ontspannen mogelijke dag hebben. “Ontspannen zijn” is het eerste doel van al de jeugdigen die bij Buro Lima wonen. Want net zoals we zelf willen genieten van onze dag, ons werk en onze bezigheden, wensen we dit de Lima-jeugdigen ook toe. Om dit te bereiken is het belangrijk dat jij goed voor jezelf zorgt, zodat je met jouw unieke persoonlijkheid de verbinding aan kunt gaan met de jeugdigen en datgene kunt bieden wat zij nodig hebben.  

Dit heb jij voor ons: 

  • Jouwzelf! Dat is belangrijk; dat jij jezelf bent. Geen toneelstukjes, geen oneerlijkheid, maar integer en puur jezelf. Daar hebben de jeugdigen, jouw collega’s en de organisatie het meeste aan.
  • Motivatie, energie en enthousiasme: We willen natuurlijk dat jij geniet van het werken bij Buro Lima. Ook voor jou is “ontspannen zijn” belangrijk.
  • Kennis, een opleiding op minimaal MBO4 niveau en ervaring met het begeleiden en verzorgen van jeugdigen met een verstandelijke beperking, laag emotioneel niveau en soms erg complexe problematiek. 

Dit heeft Buro Lima voor jou: 

  • Een bruto salaris tussen de €2672,- en €3938,- o.b.v. een fulltime contract (schaal 40 of 45 afhankelijk van o.a. ervaring) en alle overige voorwaarden.
  • De mogelijkheid om te ontdekken, leren en ontwikkelen, want zowel persoonlijke- en professionele ontwikkeling krijgen veel aandacht binnen Buro Lima
  • Een inwerkprogramma op maat; we gaan SAMEN kijken wat jij nodig hebt tijdens de inwerkperiode, zodat jij een fijne start bij Buro Lima kunt ervaren. We hebben een vast inwerkteam, wat jou hiermee gaat ondersteunen.
  • Werken in een vast team; Buro Lima is actief aan de slag met het creëren van vaste teams, waarin niet/minimaal gewerkt wordt door en met ZZP-ers. We vinden teamvorming belangrijk en geven hier aandacht aan.

Contact

Puk
Functionaris Personeelszaken
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
16 - 24 uur
Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
In overleg