zoekt een

Kinder- en neonatologie verpleegkundige

Zet jij je graag in voor de best passende zorg voor onze allerkleinste patiënten? Ben jij net als wij gedreven om persoonlijke zorg te bieden en bij te dragen aan de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied? Lees dan snel verder!

Dit ga je betekenen
Als kinder- en neonatologie verpleegkundige zet jij je in voor de best passende zorg voor je patiëntjes. Je verleent samen met andere professionals van de afdeling Kindergeneeskunde/Neonatologie professionele en warme zorg aan kinderen en begeleidt en ondersteunt de ouders/verzorgers. Verder verricht je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden in een fijn en collegiaal team, waar volop aandacht is voor coaching en begeleiding. Je bent gemotiveerd om de zorg continue te verbeteren en bij te dragen aan de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Binnen onze afdeling zijn we volop bezig met thema’s als functiedifferentiatie, family-centered care en kwaliteitsverbetering. Jij levert een positieve bijdrage aan ons team dat volop in ontwikkeling is.

Wat zet je in?
Jij gaat voor de best passende zorg en zet de allerkleinste patiënten en hun naasten hierin centraal. Door jouw gedrevenheid, bevlogenheid en mensgerichtheid ben jij een échte aanvulling op het team. Je bent creatief en vindingrijk in onvoorziene situaties. Goede communicatieve- en sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend. Met jouw stressbestendigheid weet jij de rust bij iedereen te bewaren.

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot Kinderverpleegkundige
  • Je hebt bij voorkeur ook de specialisatie neonatologie óf je bent bereid deze te volgen
  • Je bent toegankelijk, geduldig en de juiste inlevingsvermogen
  • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken

Wat krijg je?

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van zes maanden. Bij goed functioneren uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Inschaling vindt plaats in functiegroep 50 conform CAO ziekenhuizen tussen de €3.199- en €4.540,- bruto per maand op basis van 36 uur per
  • week
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
  • Ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht en enthousiast team

Bernhoven
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Marike Harms, teammanager, op telefoonnummer 0413-403451. De eerste sollicitatiegesprekken zullen in onderling overleg worden gepland.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg