zoekt een

Medewerker Huishoudelijke verzorging

Ben jij iemand die graag voor een ander klaarstaat en het heerlijk vindt om de leefomgeving van onze bewoners lekker op te frissen? Valkenhof is op zoek naar een energieke medewerker huishoudelijke verzorging voor onze locatie Leenderhof, voor 20 uur per week, van maandag tot en met vrijdag van 07.00 - 12.00 uur.

Werktijden in de namiddag en avond zijn eventueel ook bespreekbaar!

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit 'keigoed en met liefde'. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Als medewerker huishoudelijke verzorging ben je werkzaam binnen het facilitaire team van locatie Leenderhof in Leende.


Wat ga je doen?
Als medewerker huishoudelijke verzorging lever je een belangrijke bijdrage aan onze zorg!

Met aandacht en nauwkeurigheid zorg je voor het dagelijks huishoudelijk onderhoud van de kamers van onze bewoners, de algemene huiskamer, de keuken en alle sanitaire ruimtes. Ook de openbare ruimtes, buiten de afdelingen komen aan bod! Naast de schoonmaakwerkzaamheden mag je ook het sociale aspect van deze functie niet vergeten. Jij bent iemand die betrouwbaar en flexibel is. Een gastvrije sfeer maak je compleet met je glimlach en persoonlijke aandacht voor de bewoners. Je bent onderdeel van ons team en neemt deel aan het teamoverleg.


Wie ben jij?
- Jij bent een topper op het gebied van schoonmaak!

- Je hebt kennis van hygiëne en de meest gebruikte schoonmaakmiddelen.

- Je bent gericht op kwaliteiten weet van aanpakken.

- Daarbij heb je een gastvrije houding naar bewoners, je bent vriendelijk en respectvol. Je kunt prettig samenwerken met je collega's en bent flexibel      inzetbaar.
- Een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) van toepassing. Je wordt ingeschaald in FWG 15 (€ 2156.25- €               2616,15 bruto per maand o.b.v.36 u.p.w.).

- Een leuk team om mee samen te werken.

- Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%.

- Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract.

- Ruim 6,5 week aan verlofdagen.

De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak, bijvoorbeeld door middel van ons Leerplein of de ruim 120 trainingen van GoodHabitz!

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel via onze site! Vragen? Bel Marga Vromans via 040-2014035.
Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL)/ Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door ons.

Contact

Marga Vromans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Glorieuxpark

Medewerker Gebouw en Techniek

Eindhoven
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime