zoekt een

Verpleegkundige MDL/Interne/Oncologie

Met jouw passie voor mensen zet jij je met liefde in voor de allerbeste zorg voor jouw patiënten. Je bent net als wij gedreven om persoonlijke zorg te bieden en de patiënten te laten meebeslissen. Ben jij de (jong gediplomeerde) verpleegkundige die ons helpt bij het vormgeven aan een nieuwe toekomst voor de zorg? Lees dan snel verder!

Dit ga je betekenen
Als verpleegkundige op de afdeling voor maag/darm/leverziekten, interne ziektebeelden en oncologische ziektebeelden verricht jij alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden. De dagbehandeling oncologie is een functioneel onderdeel van de afdeling. Er is volop aandacht voor coaching en begeleiding. Je vindt het belangrijk om iets voor elkaar over te hebben en van elkaar te blijven leren. Je zet je in voor de best passende zorg voor je patiënten en bent gemotiveerd om de zorg continu te verbeteren. Binnen Bernhoven zijn we volop bezig met thema’s als functiedifferentiatie en kwaliteitsverbetering. Dit spreekt jou aan en hier wil je graag over meedenken. Blijven groeien als professional is belangrijk voor je. Als verpleegkundige bestaat de mogelijkheid om na verloop van tijd de CZO erkende vervolgopleiding Oncologieverpleegkundige te volgen en door te groeien tot regieverpleegkundige.

Wat zet je in?
Met jouw bevlogenheid, mensgerichtheid en gedrevenheid ben jij een échte aanvulling op het team. Jij zet de patiënt centraal en gaat voor de beste resultaten. Je bent creatief en vindingrijk in onvoorziene situaties. Doorzettingsvermogen en goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend. Met jouw stressbestendigheid weet jij de rust bij iedereen te bewaren. Het werken volgens de laatste richtlijnen staat bij jou hoog in het vaandel.

 • Een afgeronde mbo/hbo diploma Verpleegkunde
 • Ben je onlangs afgestudeerd? Ook als jong gediplomeerd verpleegkundige nodigen we je uit te solliciteren
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie
 • Je hebt goed gevoel voor kwaliteit van de zorg en kunt dit vertalen in (zorg)processen
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken

Wat krijg je?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Graag gaan we daarna een verbinding aan voor onbepaalde tijd
 • Inschaling vindt plaats in functiegroep 45 of 50 conform CAO ziekenhuizen afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau
 • Ben je een jong gediplomeerde verpleegkundige? Dan volg je een traineetraject met extra aandacht en begeleiding
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden en om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Een gezellig team, wat staat voor samenwerken en samen leren, maar ook gezelligheid
 • Benieuwd naar onze afdeling en naar ons team? Neem dan een kijkje op onze Instagram account: @bernhoven1west

Bernhoven
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor vrijdag 19 juli 2024 via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Miranda Verhoeven, teammanager, op telefoonnummer 0413-403120. Tijdens afwezigheid van Miranda kun je contact opnemen met Stefan Huisman, teammanager, op telefoonnummer 0413-3158. De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 24 juli 2024.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg