Medewerker Servicedienst

Medewerker | afdeling huisvesting | 36 uur per week | Bergen op Zoom

Wil jij een uitdagende baan waarbij je jouw deskundigheid op het gebied van gebouwen, infrastructuur en technische inventaris kan inzetten om het beheer en onderhoud van onze huisvesting te realiseren voor Bravis? Dan is de functie medewerker servicedienst echt iets voor jou! Bouw samen met ons aan de zorg van de toekomst.

Werken in een wendbare organisatie

De afdeling huisvesting is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het vastgoed. Dagelijks verrichten we onderhoudswerkzaamheden, lossen we storingen op, passen we de huisvesting aan waar nodig en monitoren we de gebouwprestaties. Dit doen we op beide locaties met een team bestaande uit teamleiders, coördinatoren, administratief medewerkers, servicedienstmedewerkers en projectleiders. Op een efficiënte en doelgerichte wijze zorgen we ervoor dat de huisvesting 24/7 beschikbaar en veilig is voor onze zorgprocessen.

We dagen jou elke dag uit

Als medewerker servicedienst ben je verantwoordelijk voor het oplossen van 1e lijnstoringen aan gebouwen, installaties en inventaris. Samen met je collega’s van de servicedienst zorgen jullie ervoor dat alle storingen zo snel mogelijk worden opgelost. Indien nodig bestel je materialen en houd je de afdeling op de hoogte van het verloop van de storing. Ook schakel je met collega’s of de coördinator beheer en onderhoud als je de storing niet zelf kan oplossen.   

Wij bouwen op jouw deskundigheid

Bravis is op zoek naar een “handyman” met een brede technische basis die graag bijdraagt aan een duurzaam, veilig en toekomstbestendig Bravis. Je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden, bent proactief, resultaatgericht en communiceert gemakkelijk met onze gehele organisatie.

Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent en een drive hebt om mee te denken over de inhoud en indeling van jouw werk.

Dit biedt Bravis jou

  • Salarisschaal volgens FWG 40 cao-ziekenhuizen lopende van € 2.541- tot € 3.658,- op basis van 36 uur per week, de daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract wat bij gebleken geschiktheid omgezet wordt naar een contract voor onbepaalde tijd; 
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw; 
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.  

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand voor 1 oktober 2024. De brievenselectie vindt plaats na de sluitingsdatum. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. 

Wil je meer weten neem dan contact op met Raymond van Tilburg, Hoofd Huisvesting via 088 706 8080 (optie 3).

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Webclip afbeelding

Contact

Raymond van Tilburg
Hoofd Huisvesting
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Glorieuxpark

Medewerker Gebouw en Techniek

Eindhoven
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime