Jeugdzorgwerker C/D | Beschermd Wonen | Jongvolwassenen | 28-32 uur | Deurne

Ben jij die bevlogen professional die het verschil wil maken in het leven van jongvolwassenen? Bij onze kleinschalige locatie in Deurne bieden we begeleiding aan jongvolwassenen tussen de 17 en 27 jaar die streven naar zelfstandig wonen. Samen met een authentiek en hecht team, dat voornamelijk zelfstandig functioneert, bied je individuele begeleiding die perfect aansluit op de unieke behoeften van elke jongere. Ons doel is duidelijk: het creëren van een veilige en stimulerende omgeving waarin elke jongere kan groeien en zich kan ontwikkelen. Herken jij jezelf in deze vacaturetekst? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Pactum zoekt een:

Jeugdzorgwerker C/D

Beschermd Wonen - Jongvolwassenen

Externe locatie Deurne - St. Jozef

28-32 uur


Contactgegevens Lisanne Timmer Bellen: 0493-327555, WhatsApp: 06-21910542, email: werkenbijpactum@vigogroep.nl

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je jongvolwassenen kunt begeleiden en behandelen in hun dagelijkse leefsituatie? Waar je echt het verschil kunt maken in hun ontwikkeling? Dan is werken bij Stichting Pactum echt iets voor jou!


Doelgroep

Bij Beschermd Wonen op onze externe locatie in Deurne richten we ons op jongvolwassenen tussen de 17 en 27 jaar. Deze jongvolwassenen melden zich vrijwillig met een specifieke zorgvraag. Ons doel is om hen te begeleiden naar volledige zelfstandigheid in hun woonsituatie. Hierbij kijken we naar trajecten die variëren tussen 9 maanden en 2 jaar, afhankelijk van de individuele behoeften en voortgang. De jongvolwassenen hebben een WMO-indicatie of een (verlengde) jeugdwetindicatie.


Het team en de werkomgeving:

Ons team is divers, volwassen en stabiel, waarbij persoonlijke inbreng en authenticiteit hoog in het vaandel staan. Hoewel iedereen zijn eigen diensten draait, zijn we gezamenlijk een hecht en krachtig team. Ons team werkt veelal zelfstandig en draait zelfstandige trajecten, in afstemming met een gedragsdeskundige. Dit stimuleert ons om elkaar uit te dagen, het beste uit onszelf naar boven te halen en gezamenlijk oplossingsgericht te denken voor het welzijn van onze cliënten.


Wat ga je doen?

Als Jeugdzorgwerker begeleid je jongvolwassenen individueel, gericht op hun unieke behoeften en doelen. Je stimuleert hun zelfstandigheid en ontwikkeling. We verwachten dat je innovatief denkt en zelfstandig hulpverleningsplannen en rapporten opstelt. Het creëren van een veilige omgeving voor de jongvolwassenen is essentieel. Bij Pactum staan we voor actieve participatie van alle cliënten en bieden we een veilige plek voor groei en welzijn. Je biedt de jongvolwassenen perspectief voor de toekomst.

Vereisten

Bij Pactum bieden wij 28 uur per week. Slaapdiensten of onregelmatige diensten? Daar draai jij je hand niet voor om! Verder heb je bij ons de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat heb je nodig om als jeugdzorgwerker bij de St Jozef te werken?

  • Jij hebt een relevante Mbo of Hbo-opleiding, zoals Social Work, Pedagogiek, SPH, Toegepaste Psychologie (ook als je net afgestudeerd bent nodigen we je van harte uit om te solliciteren);
  • Jij bent bekend met methodisch werken of bent bereid hier scholing in te volgen;
  • Jij ben bereid om je te verdiepen in de problematiek van onze cliënten en op zoek te gaan naar passende oplossingen voor deze jongvolwassenen.

Wat Pactum biedt
Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. De functie van Jeugdzorgwerker D is ingeschaald in schaal 7 (max. € 3887) en Jeugdzorgwerker C in schaal 8 (max. €4223) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld, ORT en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Meer informatie en solliciteren
Is deze rol je op het lijf geschreven dan horen we graag van je! Maak dan je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV. Solliciteer middels onderstaande button. De gesprekken zullen op onze locatie in Deurne plaatsvinden.

Meer weten?

Recente vacatures

Humanitas DMH

Ambulant begeleider Homerun West Brabant

Breda
24 - 32 uur
Rooyse Wissel

Forensisch netwerkbegeleider (maatschappelijk werker) | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
28 - 36 uur