zoekt een

Persoonlijk Begeleider - De Hondsberg in Oisterwijk

Wil jij jouw hbo-niveau behalen, zonder nog 4 jaar naar school te gaan? Je doet het werk dat je leuk vindt, krijgt een volwaardig salaris en daarnaast investeren we samen in je EVC-traject, waarmee jij je hbo-niveau behaalt. Klinkt goed toch? Bij De Hondsberg in Oisterwijk kan het, lees snel verder!

EVC staat voor Erkenning van Eerder Verworven Competenties. De Hondsberg biedt jou de kans om via het EVC-traject een erkend hbo niveau te behalen. Daarmee kun je van Groepsbegeleider doorgroeien naar Persoonlijk Begeleider of als je Persoonlijk Begeleider op mbo-niveau bent en Persoonlijk Begeleider op hbo-niveau wilt worden. Je kunt direct bij ons aan de slag als Groepsbegeleider en ontvangt dus ook een volwaardig salaris.

Jij bepaalt het tempo
Het leerwerktraject is in samenwerking met een erkend EVC-instituut. De focus ligt op leren in de praktijk. De duur van het traject is afhankelijk van hoe snel jij alles oppakt. Het EVC-traject duurt vanaf het moment van inschrijving zo’n 4 tot 6 maanden afhankelijk van je kennis en ervaring. Je start direct met werken en wanneer je minimaal een jaar ervaring hebt met werkzaamheden op hbo-niveau kun je direct na het positief afronden van je proeftijd beginnen met het EVC-traject. Heb je nog geen, of onvoldoende werkervaring op hbo-niveau, dan kun je na 9 maanden starten met het traject. Na het positief afronden van het EVC-traject ben jij in staat om je SKJ registratie aan te vragen en te werken als Persoonlijk Begeleider op hbo-niveau.

Over de functie
Je gaat aan de slag als Groepsbegeleider, maar wordt naast je werkzaamheden als Groepsbegeleider door een collega meegenomen en begeleid in de taken van een Persoonlijk Begeleider. Je voert dus werkzaamheden uit op hbo-niveau als Persoonlijk Begeleider onder supervisie.

Jij bent de alles-in-één ondersteuning voor de jongeren die hier tijdelijk verblijven. Je bent hun luisterend oor, hun pedagoog, en soms gewoon hun voetbalmaatje. Elke dag is een nieuwe uitdaging waarbij je je aanpast aan de individuele behoeften van de jongeren en hun omgeving.

Omdat elke jongere uniek is, vraagt dit werk om flexibiliteit, creativiteit en geduld, maar biedt het ook een enorme voldoening. Je speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van onze jongeren, en dankzij jou kunnen ze stappen vooruit zetten en hoop krijgen voor de toekomst.

Daarnaast word je meegenomen in de werkzaamheden van de Persoonlijk Begeleider. Samen met jouw begeleider en een team van specialisten wordt je direct betrokken bij de observatie, diagnostiek en exploratieve behandeling van de jeugdige, waarbij je ook meehelpt in de zorg voor een goede verslaglegging en rapportage.

Over de locatie en de doelgroep
De Hondsberg is onderdeel van Koraal en ligt in de mooie natuur aan de rand van Oisterwijk. De Hondsberg biedt specialistische zorg aan jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Jeugdigen komen uit het hele land en hebben veelal (een vermoeden van) een licht verstandelijke beperking met bijkomende complexe, vaak gedrags-, en psychiatrische problematiek. Vaak hebben deze jeugdigen een lange geschiedenis van hulpverlening achter de rug. Een multidisciplinair team van specialisten zet zich in om kwaliteiten van deze jeugdigen tot ontplooiing te brengen en hen weer een stap verder te helpen.

Wat bieden wij?
 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 40 (min. €2.672 en max. €3.606) bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante werkervaring.
  Met voor de duur van het EVC-traject een toeslag naar FWG 45. Na het positief afronden van het traject, bij een aanstelling als Persoonlijk Begeleider wordt je ingeschaald in FWG 45 (min. €2.821 max. €3.938).
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: ORT, een collectieve zorgverzekering, goede pensioenregeling, vakantiegeld en eindejaarsuitkering 8,33%. Wie bieden daarnaast een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Contract voor onbepaalde tijd: je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren (min 24 en max 36) in overleg met jou wordt vastgelegd.
 • Een EVC-traject waarin je goed begeleid wordt en waardoor jij straks zonder nog 4 jaar naar school te gaan je HBO niveau behaald.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan. Tegelijkertijd werk je aan het behalen van je EVC-traject.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wie zoeken wij?
Enthousiaste en betrokken collega's die affiniteit hebben met onze doelgroep jongeren! Doorzetters die stevig in de schoenen staan en grenzen kunnen stellen en bewaken.

En verder..
 • Je bent mbo (niveau 4) geschoold in de richting: Maatschappelijke Zorg, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg of Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Aangevuld met minimaal 1 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare doelgroep
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in wisselende diensten te werken; ochtend, middag, avond, slaap en weekenddiensten.
 • Je wilt minimaal 24 uur per week werken.

Meer informatie
Heb je interesse, of wil je graag wat meer informatie, neem gerust contact op met onze recruiter Wendy Dirks, via 06 57216255 (Whatsappen mag uiteraard ook). Of via WDirks@koraal.nl.


Reageren
Spreekt onze unieke werkwijze je aan en ben jij de ervaren, flexibele en initiatiefrijke professional die onze jeugdigen verder wil komen helpen? Dan kan je reageren via bijgaand sollicitatieformulier of stuur laagdrempelig een mail naar solliciteren@koraal.nl

Contact

Wendy Dirks
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Begeleider - Regioteam Vught e.o.

Vught
28 - 36 uur
ORO

GZ-Psycholoog in opleiding

Helmond
32 - 40 uur
Mijzo

Social Worker

Raamsdonksveer
In overleg