zoekt een

Inhoudelijk manager/regiebehandelaar | Nestor

Maak het verschil
Wij zoeken een enthousiaste, gepassioneerde inhoudelijk manager die het werk als manager wil combineren met de rol van regiebehandelaar. De focus zal daarin vooral liggen op inhoudelijk leidinggeven aan de klinische afdelingen van Nestor. Wij zoeken bij voorkeur iemand met affiniteit met klinische zorg. Kennis en ervaring op het gebied van de ouderenpsychiatrie en/of neuropsychiatrie is een pré maar niet noodzakelijk. Je bent een enthousiaste teamplayer. Je bent gedreven om, samen met jouw collega-managers en teams, Nestor verder op te bouwen tot een stevige en florerende eenheid waar kwalitatief goede zorg en werkplezier hand in hand gaan. Je onderschrijft niet alleen het belang van mens- en herstelgerichte zorg, maar draagt dit ook uit. Je omarmt klinisch leiderschap en streeft naar voortdurende innovatie. Je bent in staat om met jouw ideeën een multidisciplinair team te inspireren. Daarnaast lever je een belangrijke inhoudelijke bijdrage. Als praktiserend regiebehandelaar ben je (afhankelijk van jouw ambities) zowel ambulant als klinisch inzetbaar. Wil je meer weten over deze diverse en uitdagende functie? Ga dan vooral met ons in gesprek!

Jouw toekomstige werkplek en team
De zorg voor cliënten met gerontopsychiatrische en/of neuropsychiatrische problematiek is binnen GGzE georganiseerd binnen de eenheid Nestor.

Wij profileren ons als specialist in de geronto- en neuropsychiatrie en expert in het netwerk.

Als specialist in de geronto-en neuropsychiatrie leveren wij zowel ambulante als klinische zorg en zien wij een klinische opname als opschaling van behandeling of bij crisis als de start van een ambulant behandeltraject. Binnen beide zorglijnen hebben we een opname functie, vervolgbehandeling en een langdurige zorg afdeling. We leveren daar diagnostiek, behandeling zo lang als nodig en zo kort als het kan.

Andere organisaties en verwijzers kunnen bij GGzE Nestor terecht voor consultatie en deskundigheidsbevordering. Als kenniscentrum werken we samen met andere organisaties om volwassenen en ouderen optimaal te ondersteunen.

Daarnaast bieden wij opleidingsplaatsen voor verschillende disciplines en draag je bij aan een goed opleidingsklimaat.

Jouw achtergrond
Jij…

 • hebt een afgeronde opleiding tot psychiater, klinisch (neuro-)psycholoog , Verpleegkunidg specialist of GZ-psycholoog en een geldige BIG-registratie;
 • bezit over zorginhoudelijk leiderschap om de doorontwikkeling van kwaliteit op het gebied van geronto- en neuropsychiatrie een impuls te geven en te borgen;
 • hebt affiniteit met klinische zorg. Aantoonbare ervaring en affiniteit met de doelgroepen is een pré;
 • hebt ruime kennis op het gebied van (psycho)diagnostiek, behandeling en onderzoek;
 • hebt een strategische visie op ontwikkelingen binnen de GGZ en de geronto- en neuropsychiatrie in het bijzonder;
 • bezit vaardigheden om breed draagvlak te creëren en win-win situaties te bewerkstelligen.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat afhankelijk van de opleiding en ervaring. 
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Ellen Jacobs - van den Biggelaar (manager) via telefoonnummer 06-51632908.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 2 september 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg