zoekt een

Verzorgende - Verpleegkundige open sollicitatie - oriëntatie (V230101)

Wie ben jij en wat ga je doen
Ben je als verzorgende of verpleegkundige aan het oriënteren naar een andere werkomgeving maar weet je nog niet precies welke richting voor jou het meest passend is. Dan biedt De Wever met 15 locaties en bijna alle zorgdisciplines onder ‘één dak’ altijd een passende werkplek. Samen met één van onze jobcoaches bepaal je samen welke zorgspecialisatie en welke locatie het beste bij jou past!

De Wever biedt intramurale zorg tot thuiszorg. Van woonzorgcentra tot behandelcentra. Van basiszorg tot specialistische zorg voor ouderen en jonge mensen met dementie. Daarnaast heeft elke locatie zijn eigen karakter en onderscheidende doelgroep. Zo is er altijd een passende werkomgeving te vinden voor nu maar ook indien jij straks weer verder wilt ontwikkelen. Voor je ontwikkeling biedt De Wever een uitgebreid opleidingsprogramma voor vakinhoudelijke opleidingen en trainingen. Daarnaast is er ook een ruim aanbod van trainingen en workshops gericht op jouw vitaliteit en welzijn.

Meer Weten?
Bel met Willem de Beer (corporate recruiter) via telefoonnummer 06 25 00 46 85 of stuur je cv naar w.d.beer@dewever.nl met een tijdstip waarop je het liefste gebeld wordt.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris volgens cao VVT. Een aanloopperiodiek kan in FWG45 van toepassing zijn op het startsalaris.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 16-36 uur per week, in te vullen volgens wisselend rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden bovenop de cao VVT.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Een mbo-diploma Verzorgende of Verpleegkundige.
  • Een hart voor cliënten en bewoners van De Wever.
  • Een positieve instelling en de overtuiging dat zorg altijd beter kan.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Alle locaties van De Wever liggen binnen de gemeentegrens van Tilburg. De Wever heeft voor oudere inwoners van Midden-Brabant een antwoord op hun vraag naar een samenhangend pakket van wonen, ondersteuning, zorg en behandeling. Wij realiseren dit bij voorkeur dicht bij onze cliënt, in de buurt waar de cliënt altijd gewoond heeft, of in een beschermende woonomgeving met een sfeer die de cliënt herkent. Belangrijk is dat de cliënt zich, met zijn of haar familie, welkom, veilig en gerespecteerd voelt.

De leefwereld van de cliënt is ons uitgangspunt. We kijken samen met de cliënt en zijn of haar familie wat de cliënt nog zelf wil en kan doen en hoe we dat gaan realiseren. We zijn van mening dat zelf regie houden de cliënt gelukkig maakt.

Contractvoorwaarden
Vast contract

Contact

Willem de Beer, corporate recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Verzorgende (IG) - thuiszorg Uden

Uden
12 - 32 uur
Catharina Ziekenhuis

Zorgassistent Orthopedie - parttime

Eindhoven
16 - 28 uur