Verpleegkundige

MBO Verpleegkundige locatie De Melanen (uren in overleg)

Heb jij passie voor de somatische en psychiatrische zorg? En ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging als verpleegkundige? Dan hebben wij dé ideale baan voor jou!
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen GGZ WNB? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden jou de gelegenheid om eens mee te lopen, zodat je vrijblijvend kennis kunt maken met onze doelgroep en collega's.

Wat ga je doen
Met jouw passie voor de somatische en psychiatrische zorg en inzicht in de 24 uurs zorg, ben jij in staat om de zorgplannen te organiseren en realiseren. Met jouw verpleegtechnische handelingen, volgens de wet BIG, verricht jij, in opdracht van de arts, voorbehouden en risicovolle zorg waaronder het verstrekken en beheren van opiaten. Als deskundige bied je de specialistische zorg en sociale begeleiding naast het bewaken van de continuïteit en het ondersteunen bij de ADL.

Als betrokken medewerker signaleer je veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënt en past zelfstandig het zorgplan op onderdelen daarop aan. Je rapporteert verpleegkundige observaties t.b.v. diagnostiek.

Waar ga je werken
De residentiele zorg ondersteunt mensen met een ernstige psychische aandoening (EPA) in hun herstelproces, zoals zij dat graag willen. De afdeling somatiek op locatie De Melanen, maakt deel uit van het zorggebouw. Wij bieden 24-uurs zorg aan cliënten met een zorgvraag op psychisch en somatisch gebied. Als team zorgen wij voor structuur en begeleiding. Wij hebben oog voor welzijn en belevingsgerichte zorg.

Stabilisatie, eigen regie en vooruitgang waar dit kan, is ons uitgangspunt, zodat iedere cliënt een kwalitatief goed leven kan blijven leiden.

Wat vragen wij van jou?
 • Een diploma voor opleiding MBO4 Verpleegkundige aangevuld met een BIG registratie
 • Je bent in staat om op professionele wijze om te gaan met "afstand" en "nabijheid"
 • Werkervaring is welkom! Heb je dit niet, ook dan maken wij graag kennis met jou!
 • Je bent gedreven in je vak en gaat geen uitdaging uit de weg
 • Je werkt graag in teamverband en kunt ook goed zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat bieden wij jou

Een fijne werkplek in een mooie, bosrijke omgeving. Perfect voor een wandeling tijdens je pauze of samen met een cliënt. Jouw inzet wordt gewaardeerd en daarom verrassen wij iedereen gedurende het jaar met leuke attenties en we organiseren jaarlijks een een teamuitje. Benieuwd of deze baan bij je past? Loop dan eens een dienst met ons mee. Wij bieden jou graag de gelegenheid om vrijblijvend kennis kunt maken met onze doelgroep en de collega’s.
 • Een salaris conform CAO GGZ FWG 45 en bedraagt maximaal € 3.863,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring en ORT
 • In augustus ontvang je eenmalig een uitkering van 1% over het jaarsalaris en per 1 december vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%
 • Een pensioenregeling bij PFZW waarbij de werkgever 50% inlegt.
 • 166 vakantie-uren en een (LFB) levensfasebudget van 35 uur o.b.v. een fulltime dienstverband
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Ruil b.v. uit tegen een abonnement op de sportschool, lidmaatschap of een fiets
 • Een balansbudget van € 500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Reiskostenvergoeding, zelfs als je dichtbij woont of lekker met de fiets naar het werk komt
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Gratis en onbeperkt toegang tot jouw persoonlijke account in GoodHabitz
 • De mogelijkheid om binnen jouw loopbaan op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken.
 • Een vast contract

Enthousiast? Solliciteer dan direct
Benieuwd of deze baan bij jou past? Loop dan eens een dienst met ons mee. Wij bieden jou graag de gelegenheid om vrijblijvend kennis kunt maken met onze collega’s en de doelgroep.

Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken? Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op
Contactpersoon: Edith Aarts - de Weert
Telefoonnr. werk: 06-22167674
E-mail werk: e.aarts-deweert@ggzwnb.nl

Contact

Elisabeth Adriana Cornelia Johanna Aarts - de Weert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg