Psychiater

Psychiater Ambulant 24-36 uur Halsteren/Bergen op Zoom/Roosendaal

Wie zijn wij?
GGZ WNB is op alle fronten volop in beweging. Ontwikkelingen in de sector en binnen de organisatie volgen elkaar in rap tempo op. Wij zijn op zoek naar dienstverlenende flexibele collega’s met lef en gevoel voor innovatie.
Werk je graag bij een professionele GGZ-aanbieder in een gemoedelijke sfeer? Vind je het een uitdaging om te werken vanuit mogelijkheden, eigen regie en ben je in voor nieuwe ontwikkelingen? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn GGZ Westelijk Noord-Brabant. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg in de regio West Brabant. Jaarlijks vertrouwen ongeveer 6.500 cliënten erop dat onze medewerkers hen zullen helpen bij het voorkomen, behandelen of draaglijk maken van psychische klachten. Deze werkzaamheden doen wij in een integrale samenwerking met andere zorgaanbieders in onze regio.
Daarvoor hebben wij medewerkers nodig die elke dag enthousiast naar het werk gaan om cliënten te ondersteunen bij hun herstelproces. Wij werken met de herstelgerichte visie. Een visie die gericht is op het maximaal benutten van de mogelijkheden van de organisatie en hierbij de talenten van de medewerkers. Waarbij onze missie is: laat de medewerkers die dingen doen waar zij goed in zijn en waarin zij te ontwikkelen zijn. Dit komt tot uiting in zowel de zorgprocessen als de ondersteunende processen.

Wat ga je doen
Als psychiater geef je uitvoering aan de rol van regiebehandelaar en ben je actief betrokken bij de teamwerking en teamontwikkeling vanuit jouw psychiatrische expertise. In samenwerking met collega’s ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren, indiceren en behandelen van cliënten.

Je werkt intensief samen met de teamleider en een multidisciplinair team van enthousiaste, ervaren krachten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het implementeren van nieuwe ontwikkelingen, je begeleidt de Arts in Opleiding tot Specialist (AIOS) en je participeert in de opleidingsgroep voor supervisie en deelname aan intern onderwijs.

Daarnaast werk je samen aan de verbetering van interne processen en zorg je voor een optimale afstemming met partners binnen en buiten GGZ WNB.

Waar ga je werken
Vanuit verschillende locaties in de zorgregio bieden wij zorg aan. Je gaat werken in een van onze multidisciplinaire regioteams. Vanuit deze teams bieden wij herstelondersteunende zorg, passend binnen de leefomgeving van de cliënt en aansluitend bij diens hulpvraag. Samen met de persoonlijke en regionale netwerken van de cliënt gaan jullie aan de slag om psychische klachten te verlichten en de eigen kracht te versterken. Onze behandelingen richten zich onder meer op angst- en stemmingsproblematiek, trauma & hechting, persoonlijkheid en EPA, waarbij de zorg zowel monodisciplinair, multidisciplinair als outreachend wordt vormgegeven.

Als professional ondersteun je de cliënt met het behouden van de regie over zijn of haar leven, het opbouwen van weerbaarheid en het terugwinnen van levenskwaliteit. Je gaat tijdens het werken met cliënten altijd uit van hun kwaliteiten en mogelijkheden. Daarbij maak jij vanuit jouw observaties adequate analyses, zowel gericht op het individu als op groepsdynamische processen. Je onderneemt actie in het leveren van maatwerk op basis van de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Elke dag is anders!

Wat vragen wij van jou

 • Vanzelfsprekend beschik je over een (bijna) afgeronde opleiding tot psychiater met een RGS registratie.
 • Je hebt kennis van gespecialiseerde methodieken gericht op onderzoeken, diagnosticeren en behandelen.
 • Je hebt affiniteit met het vormgeven van een psychotherapeutische behandeling
 • Je hebt plezier en bij voorkeur (enige) ervaring met het leiden van een multidisciplinair team.
 • Je werkt graag samen, hebt een positieve instelling en reflectief vermogen.
 • Je bent bereid deel te nemen aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.


Wat bieden wij

 • Een zelfstandige functie bij een regionale (geïntegreerde) GGZ zorgaanbieder.
 • Wonen en werken in een prachtige regio, 45 minuten vanuit Rotterdam/Dordrecht en Antwerpen, 30 minuten vanuit Breda
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden bijvoorbeeld bij onderzoek, inhoudelijke innovatie, medisch management en zelfs een ontwikkelfunctie tot geneesheer-directeur is mogelijk.
 • Een combinatie met klinisch werk is tevens mogelijk.
 • Een goed en uitgebreid opleidingsklimaat voor diverse disciplines.
 • De keuze om fulltime- of parttime te werken.
 • Flexibele werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao GGZ Medisch Specialisten
 • Maandelijks een arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris
 • Een vaste aanstelling


Enthousiast? Solliciteer dan direct
Heb je vragen over deze functie en kom je graag in contact met een collega? Neem dan gerust contact op met
Johan Hellemans, E: j.hellemans@ggzwnb.nl. Hij vertelt je graag meer over het werken als Psychiater bij GGZ WNB. 

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact

Anita Buijs - Suijkerbuijk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg