zoekt een

Activiteitenbegeleider

De twinkeling in de ogen van een bewoner, daar ga jij voor!
Jij wil de bewoners echt leren kennen en op de persoon of de groep afgestemde activiteiten aanbieden. Dit doe je op een ondernemende en creatieve manier waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die ondersteuning nodig hebben. Deze combinatie maakt dat dit de functie is waarnaar jij op zoek bent en wij op zoek zijn naar jou!

Als activiteitenbegeleider organiseer en begeleid je zowel zelfstandig als met collega’s kleine maar ook grote activiteiten. Je draagt zorg voor momenten van contact, waarde en plezier die de bewoners energie geven. Uiteraard stem je de activiteiten en mogelijkheden af op de behoefte van de oudere bewoner met somatische klachten of de oudere met dementie.

De samenwerking met vrijwilligers, stagiaires en het betrekken van de mantelzorgers is een belangrijk onderdeel van je functie.

Je wordt onderdeel van het team Activiteitenbegeleiding dat bestaat uit 12 activiteitenbegeleiders en een coördinator. Dit team wordt aangestuurd door de teamleider Welzijn. Iedere activiteitenbegeleider werkt op zijn eigen locatie. In dit geval gaat het om de locatie Heuvel te Geldrop.

Wat breng je mee?
  • Je hebt ervaring met het opzetten en begeleiden van activiteiten;
  • Je hebt ervaring als activiteitenbegeleider met en voor de dementerende ouderen.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent in het bezit van een MBO 4 diploma in de richting van MMZ of SPW;
  • Jij bent iemand die out of the box durft te denken. Iemand met fantasie en creativiteit.

Wat bieden wij je?
Een leuke baan voor 16 uur, in een team vol gedreven en leuke activiteitenbegeleiders.

Marktconform Salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. €2.466,- max. € 3.256,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Anna Ouderenzorg bestaat uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze, Hospice het Baken en het Thuisteam Ouderen.
Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Anna Ouderenzorg in op de individuele behoefte van iedere bewoner. Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van bewoners te bewaren en hen zelf de regie te laten behouden.
Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van de oudere mens. We staan klaar voor onze bewoners op de momenten die ertoe doen. Samen met onze bewoners en op persoonlijke wijze zoeken we naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Anna Ouderenzorg is een flexibele organisatie die zich typeert door korte communicatielijnen, welke ook kenmerkend zijn voor de samenwerking met de collegas van de Anna Zorggroep.

Interesse?
Voor informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Veroni Haans, teamleider welzijn, telefoonnummer: 088-5677713 of met Stephanie van Knippenberg - Kreukniet, recruiter, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit om vóór 22 juli 2024 te reageren.
Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Veroni Haans.

De eerste gesprekken staan gepland op maandag 29 juli in de middag.

Om in dienst te treden bij de Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Reclasseringswerker

Breda
32 - 36 uur