zoekt een

Algemeen verpleegkundige, afdeling cardiologie

Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging en verpleging van de patiënt met een cardiologische aandoening. De begeleiding van deze patiënten is prioriteit 1.
Binnen ons kleine team heb je veel verantwoordelijkheid. Daarbij is geen enkele dag hetzelfde. Dat maakt het werken op onze afdeling zo leuk!

Ons team
Je komt werken in een divers team, collega's die al jaren in het vak zitten, jong gediplomeerde verpleegkundigen en collega's die het leuk vinden om af en toe samen te stappen. Natuurlijk zijn we betrokken bij onze patiënten, maar we zijn ook betrokken met elkaar.

In company opleiding
Binnen het Anna hebben wij een opleidingsprogramma dat specifiek is ontwikkeld voor afdeling cardiologie. Dit bestaat uit op maat gemaakte trainingen zodat deze goed aansluiten bij je dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen.

Wat breng je mee?
Werken binnen verpleegafdeling cardiologie vraagt verpleegkundige kennis, adequaat handelen en vaardigheid op topniveau, dat weet jij als geen ander!
Jij reageert adequaat, denkt in oplossingen en beschikt over teamgeest. Daarnaast ben jij zelfstandig, flexibel en integer en heb je een goed gevoel voor humor.

Uiteraard is het van belang dat je in het bezit bent van een verpleegkundige diploma op MBO-4 of HBO-V niveau. Bij voorkeur met werkervaring in een ziekenhuis.

Ben je net klaar met de opleiding tot verpleegkundige en heb je mogelijk nog niet helemaal de werkervaring die wij vragen? Geen probleem! Ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat bieden wij je?
  • Een uitdagende baan met een leuke en diverse club collega's voor 32-36 uur per week.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 45 (€ 2.982 - € 4.015 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Walter Heijne, afdelingsmanager, telefoonnummer 06-53781682.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 0611652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit om, voor maandag 15 juli 2024, te reageren via de sollicitatiebutton. Je sollicitatiebrief mag je richten aan Walter.

Een meeloopdag maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
Om in dienst te treden bij de Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg