Secretaresse Raad van Bestuur

NMO heeft een vacature voor een 

 

Secretaresse Raad van Bestuur

voor 24 uur per week 


Waar kom je te werken
Netwerk Maatschappelijke Ontwikkeling (NMO) is een netwerkplatform met drie organisaties in het sociaal domein en de jeugdzorg, namelijk MEE West-Brabant, Spring Jeugdprofessionals en Spring Jeugdhulp. MEE West-Brabant richt zich op ondersteuning bij leven met een beperking. De cliëntondersteuners bieden begeleiding op maat. Spring Jeugdprofessionals biedt deskundige hulp, ondersteuning en toeleiding naar specialistische jeugdzorg in negen gemeenten in West-Brabant West. Spring Jeugdhulp biedt maatwerk jeugdhulptrajecten in Zeeland en West-Brabant Oost.

 

Onder NMO zijn de afdelingen HR, Finance & Control, Marketing & Communicatie en ICT ondergebracht en zij zijn voor alle organisaties van NMO werkzaam.

Context functie 
Je ontvangt leiding van onze bestuurder Robert van der Krogt. Daarnaast zoek je de verbinding en afstemming met onze bestuurssecretaris en je collega managementassistenten die werken voor de managers van MEE en Spring.

 

Dit ga je doen

Je houdt overzicht, plant en regelt alle voorkomende secretariële en proces ondersteunende werkzaamheden. Je houdt je onder andere bezig met agendabeheer, telefoonafhandeling en mailverkeer. Je werkt verslagen, besluitenlijsten en rapportages uit en je zorgt voor de verspreiding en archivering. Je notuleert en bewaakt voortgangsacties uit vergaderingen van de Raad van Toezicht en het MT NMO. Ook het plannen en organiseren van bijeenkomsten, werkbezoeken en overleggen behoren tot je takenpakket. Je schakelt met de medewerkers van de afdelingen HR, Financiën, Marketing & Communicatie en ICT. Je vervult in dat opzicht een ‘spin in het web’-functie. Je werkt gemakkelijk met de bedrijfsinformatiesystemen en helpt anderen hiermee. 

 

Profiel

Voor deze uitdagende functie voldoe je aan het volgende profiel:

 • Je bent in staat om je eigen werk te organiseren, je bent stressbestendig en je weet je makkelijk aan wisselende situaties aan te passen zonder je taak en het resultaat uit het oog te verliezen; 
 • Je bent dienstverlenend, klantgericht en representatief;
 • Je anticipeert op problemen en lost knelpunten op wanneer deze zich voordoen;
 • Je werkt accuraat en nauwgezet en je hebt een proactieve werkhouding, waarbij je zelf initiatief neemt in de ondersteunde rol;
 • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding bijvoorbeeld MEAO of Schoevers;
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als managementassistente of secretaresse;
 • Je hebt kennis van administratieve processen en van (de toepassing van) informatiesystemen;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office. 

 

Dit bieden wij

NMO investeert in zijn medewerkers. Je krijgt een passend inwerkprogramma. Je ontvangt een persoonlijk opleidingsbudget en we staan open voor jouw vernieuwende en goede ideeën. NMO moedigt medewerkers aan zichzelf te zijn en hun individuele vaardigheden, energie én expertise in te zetten. En om mee te denken en mee te praten over belangrijke ontwikkelingen. Daarbij vinden we het belangrijk dat medewerkers plezier in hun werk hebben, aangezien professionaliteit en informele sfeer hand in hand gaan.


Verder bieden wij

 • Salaris van maximaal € 3.938 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (salarispeil juni 2024), conform CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45. Inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%), pensioen (PFZW) en een thuiswerkvergoeding;
 • Reiskostenregeling van € 0,23 per kilometer voor woon-werkverkeer en € 0,29 per kilometer voor dienstreizen;
 • Laptop en telefoon;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Werkdagen zijn maandag tot en met donderdag, waarbij woensdag een korte dag kan zijn;
 • Mogelijkheid tot hybride werken.
   

Meer informatie
Wil je vooraf meer informatie? Neem contact op met Robert van der Krogt, bestuurder, (06-52533758) of onze afdeling HR (076-5223090). Kijk voor meer informatie over onze organisaties op www.netwerkmo.nl, www.meewestbrabant.nl, www.springjeugd.nl en www.springjeugdhulp.nl. 

 

Contact

Robert van der Krogt
Bestuurder
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Administratief medewerker - diverse locaties

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Catharina Ziekenhuis

Decentrale Zorgadministratie (DZA) Medewerker Chirurgie - ...

Eindhoven
20 - 24 uur
ORO

Zorgcentralist

Deurne
16 - 24 uur