Orthopedagoog / Basispsycholoog/ Masterpsycholoog (Kinder- en Jeugdpsychiatrie polikliniek Oss)

Wat je doet

Als Behandelaar / Orthopedagoog / Masterpsycholoog draag je zorg voor onder andere diagnostiek (intake- en ontwikkelingsanamnese en uitgebreide psychodiagnostiek) en indicatiestelling (integreren van informatie uit de anamnese vanuit psychologisch en/of psychiatrisch onderzoek) met bijbehorend behandeladvies. Vanuit hier stel je, samen met de regiebehandelaar, een behandelplan op en voer je behandelingen uit. De nadruk van de functie ligt bij het coördineren en uitvoeren van diagnostiek- en behandeltrajecten. Binnen een multidisciplinair team werk je nauw samen met onder anderen een verpleegkundig specialist, (GZ)psychologen, een systeemtherapeut, systeem therapeutisch werker, begeleiders en een kind- en jeugdpsychiater. Met elkaar wordt er geprobeerd alle puzzelstukjes te verbinden om diagnostiek en/of behandeling vorm te geven tot een op de cliënt en zijn systeem aangepaste aanpak. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en coördineert zorg in overleg met scholen, zorgaanbieders en andere externe betrokkenen. Je werkt onder supervisie van een regiebehandelaar.

Waar je werkt
De functie ontstaat binnen de polikliniek in Oss. Er werken 13 medewerkers. Het is een klein en betrokken team dat intensief samenwerkt en belang hecht aan verbinding met elkaar. De polikliniek in Oss maakt onderdeel uit van Herlaarhof. Herlaarhof is het expertisecentrum voor kinderen en jongeren met complexe psychiatrische problematiek, met 2de en 3de lijns zorg in 120 gemeenten in heel Brabant en vestigingen in Vught, Veldhoven, Helmond, Oss, Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch. Met snel toegankelijke specialistische diagnostiek en behandeling wordt ingezet op optimaal herstel en participatie van het kind en diens systeem. Behandeling, zowel klinisch als ambulant, richt zich op neurobiologische ontwikkelingsstoornissen, trauma en hechting, persoonlijkheidsstoornissen, infant mental health en licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problemen. Herlaarhof biedt opleidingen voor kinder- en jeugdpsychiatrie en postmaster psychologie.

Wat wij van je vragen
  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek, ontwikkelings- of neuropsychologie;
  • Je hebt ervaring in het behandelen en begeleiden van kinderen en jeugdige cliënten en hun ouders met complexe psychische problemen; bij voorkeur ervaring met CGT;
  • Je beschikt over kennis van psychiatrische ziektebeelden en ontwikkelingsstoornissen;
  • Een registratie als NVO-basis orthopedagoog / NIP psycholoog met diagnostiekaantekening is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig, flexibel en initiatiefrijk;
  • Je bent in staat om systeem- en resultaatgericht te werken.

Wat kunnen wij je bieden?
Bij Reinier van Arkel werken leuke mensen die blij zijn met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Je wensen bespreken we graag met je!

Salaris: arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO-GGZ FWG 55 (€3616-€4785).

Dienstverband: het betreft een dienstverband van minimaal 24-32 uur per week voor de periode van 1 jaar. Bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren kan dit worden omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Werktijden: je werktijden zijn op werkdagen tijdens kantoortijden. Vaste werkdag op vrijdag, overige dagen in overleg.

Meer weten en solliciteren

Solliciteren: Solliciteren kan via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de website van Reinier van

Arkel.

Meer weten: Meer informatie via: Maaike van Wiechen (GZ Psycholoog poli Oss), bereikbaar via: 06-12612944.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Contact

Karin van Erve
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Groenhuysen

Master- /GZ-Psycholoog

Roosendaal
In overleg
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur