zoekt een

Kinderfysiotherapeut

Functieomschrijving

Cello zoekt een kinderfysiotherapeut om ons team te versterken voor een tijdelijke positie ter vervanging van zwangerschapsverlof. Deze rol is voor 8 uur per week, per direct tot eind van dit jaar.

Een dag als kinderfysiotherapeut in de gehandicaptenzorg is nooit hetzelfde. Je werkt op de hoofdlocatie van orthopedagogisch kindcentrum (OPK) De Elzengaard in Rosmalen. Bij OPK De Elzengaard zorgen we dat kinderen van 0 tot 13 jaar zich in een veilige omgeving zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. We zijn er voor kinderen die door een ontwikkelingsachterstand, meervoudige beperking of sterke structuurbehoefte meer ondersteuning nodig hebben. Op reguliere opvang is deze ondersteuning soms moeilijk te bieden. Wij bieden gespecialiseerde behandeling om de kinderen zo goed mogelijk verder te helpen in de ontwikkeling, en voor te bereiden op school. Denk aan het goed gebruiken van een loophulp, coaching op de groep en het gebruik van een statafel. Bij deze kinderen is hun sensorische informatieverwerking vaak verstoord. Om deze reden vragen we een SI-aantekening/diploma.


Andere locaties van OPK De Elzengaard zijn op de Groote Wielenlaan in Rosmalen en de Doctor de Brouwerlaan in Boxtel. Ook daar zul je aan de slag gaan.

Team

Het team fysiotherapeuten, bestaande uit 8 collega's, valt onder het Gezondheidscentrum van Cello waar alle behandelingsdisciplines ondergebracht zijn. Dit zorgt voor een multidisciplinaire werkomgeving met bijvoorbeeld de gedragskundige, de ergotheraupeuten en de logopedisten, waarin we elkaar kunnen versterken door elkaar te helpen en met elkaar te discussiëren over de beste aanpak. We vinden het belangrijk dat alle teamleden zelfstandig kunnen werken, en flexibel zijn om tussen de locaties te bewegen.


Er is een mogelijkheid om ook in de volwassenzorg aan de slag te gaan. Bekijk voor meer informatie deze vacature.

Functievereisten

We vragen het volgende van je:

 • Afgeronde opleiding kinderfysiotherapie;
 • SI aantekening/diploma;
 • ervaring werken met EMB cliënten;
 • ervaring werken met kinderen met gedragsproblematiek;
 • je bent flexibel wat betreft werktijden;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • en affiniteit met de doelgroep.

Aanbod

Naast een dynamische werkomgeving in een energiek team bieden wij jou:

 • een bruto salaris van minimaal €3.281,- en maximaal €4.806,- per maand, op basis van een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • naast je vakantie-uren heb je ook balansverlof en vitaliteitsuren;
 • vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets;
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven.

Solliciteren

Heb je interesse? Klik dan op onderstaande button. Je ontvangt direct een link om een telefonische afspraak te maken met een van onze Recruitment Partners.


Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Klinisch Fysisch Medewerker (36 uur)

Roosendaal
Fulltime
Het Laar

Zelfstandig werkend kok

Tilburg
Parttime / Fulltime