zoekt een

Maatschappelijk werker

Lever jij een belangrijke bijdrage aan het hulpverleningsproces van systemen die te maken hebben met huiselijk geweld? Wil jij werk doen dat er echt toe doet?  
Lees dan verder en solliciteer bij Safegroup! 
 
Safegroup is gespecialiseerd in hulpverlening bij huiselijk geweld en biedt (crisis)opvang, (ambulante) hulpverlening en deskundigheidsbevordering. Ons uitgebreide aanbod richt zich op het voorkomen en duurzaam stoppen van huiselijk geweld. 
 
Safegroup regio Zuid-Holland-Zuid, locatie Dordrecht zoekt een Casemanager

Casemanager (28 uur) 
 
Wat ga je doen? 
Als casemanager begeleid je vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld en die verblijven in onze opvang of ambulante begeleiding ontvangen. In nauwe samenwerking met je collega’s van andere disciplines werk je volgens een systemische benadering. De ondersteuning is zowel psychosociaal als materieelsociaal van aard. Met jouw inzet lever je een belangrijke bijdrage aan het herstel en creëren van een duurzaam zelfredzaam bestaan.      
 
Taken 
Je begeleidt gezinssystemen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. 
Je werkt samen met collega’s die (eventuele) kinderen begeleiden en hebt daarmee oog voor het gehele gezinssysteem. 
Je brengt (on)veiligheid in kaart en stelt zo nodig veiligheidsafspraken op en bij. 
Je inventariseert met de cliënt welke krachten en aandachtsgebieden er zijn en begeleidt en ondersteunt haar bij het behalen van haar doelen. 
Je bent gedurende het verblijf of de ambulante ondersteuning van je cliënt nauw betrokken bij het proces, beschrijft dit in een begeleidingsplan en schat in welke interventies passend zijn in de begeleiding van deze specifieke cliënt. 
Je werkt intensief samen met ketenpartners en werkt met hen samen om je cliënt zo goed en breed mogelijk te ondersteunen in hun proces; 
Je biedt je cliënt (bij uitstroom naar een eigen woning in de regio) indien mogelijk nazorg. 
Je bent bereid om onregelmatige tijden te werken, in de weekenden en op feestdagen. Je hebt 1 keer in de 2 weken een avonddienst, 1 x per 4 weken een weekenddienst en 1 x per 8 weken een gehele week bereikbaarheidsdienst. 
 
Functie-eisen 
Een afgeronde HBO-opleiding Social Work of soortgelijke opleiding en je bent SKJ geregistreerd. 
Affiniteit met en kennis van de problematiek van vrouwen die met geweldsituaties te maken hebben gehad, zowel geestelijk, lichamelijk als seksueel en vanuit verschillende culturele achtergronden is een pre. 
Je staat stevig in je schoenen en je bent stressbestendig. Elke dag is anders, het is belangrijk dat je goed kunt schakelen. 
Een collegiale, open en positieve werkhouding met oog voor kwaliteit en samenwerking. 
 
Aanbod 
We bieden een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform CAO Sociaal werk schaal 9 min. € 3.528.- max. € 5.202,- o.b.v. 36 uur per week. 
Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een individueel keuzebudget, loopbaanbudget, PFZW, laptop, GSM en diverse cursussen met thema’s als trauma & herstel, signs of safety en systeemgericht werken, behoort bij de functie. 
Je bent onderdeel van een open, betrokken en bevlogen multidisciplinair team waarin je samenwerkt met collega’s (zo nodig ook van andere afdelingen), gedragswetenschapper en managers.  
 
Interesse? 
Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met één van de managers Arthur van der Avert via 06-21385814 of Chantalle Ermans via 06-29678873. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 

Contact

Arthur van der Avert
Manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Humanitas DMH

Ambulant begeleider Homerun West Brabant

Breda
24 - 32 uur
Rooyse Wissel

Forensisch netwerkbegeleider (maatschappelijk werker) | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Jeugdbescherming Brabant

Jeugdbeschermer regio 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch
28 - 36 uur