zoekt een

Locatiemanager Bavel

Als je 's ochtends binnenkomt op jouw locatie dan voel je in al je vezels waarom je bij Martha Flora werkt: hier wordt écht het verschil gemaakt voor mensen met dementie! Hier is het warme team waarmee jij alle uitdagingen aankunt en dat prachtige zorg verleent. Waar onder jouw bezielende leiding wordt gepionierd, ruimte is voor ondernemerschap en het benutten van kansen. Waar bewoners voorop staan. Word je hier enthousiast van? Dan ben jij wellicht de nieuwe locatiemanager die we zoeken.

De organisatie Martha Flora is een hard groeiende particuliere zorgorganisatie die gespecialiseerde, liefdevolle en persoonlijke zorg biedt aan mensen met dementie. Dat doet de organisatie volgens het unieke Martha Flora concept: maximale aandacht voor de bewoners met een bovengemiddeld aantal collega’s. Zo is er alle ruimte voor medewerkers om zich te verdiepen in de situatie en voorkeuren van de bewoners en voor het opbouwen van een persoonlijke band. Wil je meer weten over de organisatie? Kijk dan op www.marthaflora.nl.

Martha Flora is een lerende organisatie, is als organisatie volop in ontwikkeling en heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De organisatie professionaliseert haar processen, maar laat ruimte voor ondernemerschap op locatieniveau.

De visie van Martha Flora Dementiezorg, dat doe je er niet even bij; dementiezorg is gespecialiseerde zorg. Martha Flora baseert haar zorg op de vijf pijlers:

  • Persoonlijk welbevinden;
  • Familie hoort erbij;
  • Personeel maakt het verschil (oprechte aandacht);
  • Gezondheid (focus op wat wel kan);
  • Beschermde samenleving (De Meander)

Locaties van Martha Flora onderscheiden zich door een hogere personele bezetting en meer leefruimte in een beschermde samenleving. De liefdevolle medewerkers van Martha Flora maken het verschil voor de bewoner, vanuit de visie dat persoonlijk welbevinden centraal staat. Er wordt op een positieve manier naar de gezondheid van bewoners gekeken; de focus ligt op wat er wel kan. Elke bewoner heeft een eigen appartement en De Meander is een gemeenschappelijke omgeving waar men op zijn gemak kan zijn. Waar de mogelijkheid is om naar buiten te gaan en waar dat ook echt gebeurt. Er is veel aandacht voor de privacy van bewoners én familie, want familie hoort erbij. Geboden activiteiten passen bij de voorkeuren, interesses en leven van de bewoner in kwestie. Bewoners hoeven niet meer te verhuizen; zij blijven tot het einde bij Martha Flora, voorzien van de beste zorg. Bovendien ontzorgt Martha Flora de familie door te helpen met administratieve zaken.

De locaties

De huizen van Martha Flora bevinden zich op mooie locaties in Nederland. In 2013 werd het eerste huis in Den Haag geopend en inmiddels is Martha Flora in 16 plaatsen in Nederland gevestigd. De komende jaren zal de organisatie verder doorgroeien en zullen er meerdere nieuwe locaties geopend worden, die beschikken over 22 tot 28 comfortabele zorgstudio’s.

De locatie in Bavel heeft 22 studio’s.

Elke locatie heeft een eigen locatiemanager die operationeel verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de locatie. De locatiemanager werkt aan de hand van de Martha Flora visie en is verantwoordelijk voor het team, het bestendigen en uitbreiden van de contacten met netwerkpartners en verwijzers en het continue op de kaart zetten van de locatie in de omgeving.

Functie

Wegens het vertrek van de locatiemanager zoeken we per direct een locatiemanager voor onze locatie in Bavel. Als locatiemanager ben jij het gezicht van Martha Flora, weet je perfect hoe de visie en cultuur van Martha Flora moeten worden vormgegeven en draag je deze met trots uit. Je netwerkt graag en regelmatig met lokale professionals die bewoners van de benodigde (medische) zorg voorzien en staat in nauw contact met bewoners en hun familie. Omdat jij Martha Flora goed op de kaart hebt gezet, vinden nieuwe en potentiële bewoners eenvoudig hun weg naar de locatie en zorg je voor groei en een goede bezetting. Je vertaalt de kansen die je in de markt ziet naar jouw locatie en bent verantwoordelijk voor de financiële resultaten. Je bent een ondernemer en netwerker.

Je hebt de dagelijkse leiding over het team en bent verantwoordelijk voor de formatie. Het team van Bavel bestaat uit ca. 40 medewerkers. Als echte teamspeler zoek je ten behoeve van de beste dementiezorg continue afstemming met je team. Je bent een mensenmens, inspireert je collega’s en zorgt dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen om de bewoner excellente zorg en ondersteuning te geven. Je hebt humor, uitstraling, relativeringsvermogen, bent representatief en staat stevig in je schoenen. Je bent iemand die een team weet te bouwen.

Je bent verantwoordelijk voor de beste dementiezorg aan bewoners, zodat zij hun leven kunnen voortzetten in een warme thuisomgeving waarin zij volledig zichzelf kunnen zijn. Dit doe je door continue te vernieuwen en te verbeteren en een omgeving te creëren waarin je team kan excelleren.

De functie van locatiemanager is dus een zeer afwisselende functie op zowel operationeel als tactisch niveau binnen de kaders van het Martha Flora concept. De locatiemanager rapporteert aan de regiomanager.

Wat verwachten wij van jou?

· Minimaal HBO-werk- en denkniveau;

· De drive om het verschil te maken in de dementiezorg én binnen de kaders van Martha Flora, liefst vanuit persoonlijke ervaring of betrokkenheid;

· Ruime ervaring als inspirerend leidinggevende, aan teams met grote diversiteit in werkzaamheden;

· Een echte pionier en netwerker;

· Een ondernemende, commerciële en zakelijke instelling;

· Goede communicatieve vaardigheden, tactvol én duidelijk;

· Goede energie, representatief en een charismatische uitstraling;

· Een hands-on mentaliteit, die alles organiseert en geregeld krijgt;

· Het vermogen om op alle niveaus, in- en extern, te schakelen;

· Oog voor hospitality;

· Sterke binding met de regio en een regionaal netwerk;

· Kennis van het maatschappelijke veld is een pré.

Martha Flora biedt:

Martha Flora biedt een uitdagende en afwisselende baan in een werkomgeving waarin je kunt meebouwen aan groei en ontwikkeling van je locatie en de gehele organisatie. Je komt terecht in een warm en professioneel team van collega’s die dezelfde zorgspirit delen. Martha Flora gaat graag een vaste verbinding met je aan, te beginnen met een jaarovereenkomst. We hanteren een contract van 36-40 uur per week en inschaling is conform FWG 60 Cao VVT (max. € 5.593,-) en is mede afhankelijk van ervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag in deze functie? Reageren dan direct via werken@marthaflora.nl. Heb je nog een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Coleta van Swaal (Regiomanager) via 020-8201189.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 24 juli a.s. op de locatie in Bavel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

Coleta van Swaal
Regiomanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Teamleider wonen

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime