zoekt een

Planner Centrale Planorganisatie

Wil jij je passie voor de zorg combineren met je passie voor puzzelen om zo een optimale planning te realiseren? Ga jij graag de uitdaging aan om een zo goed mogelijke planning te creëren zodat er passende zorg voor onze patiënten gerealiseerd kan worden? Lees dan snel verder!

Dit ga je betekenen
Je bent verantwoordelijk voor de planning van onze zorgprofessionals binnen een aantal specialismen waarbij de inzet van onze zorgprofessionals feilloos is afgestemd op de zorgvraag van de patiënten. Natuurlijk zorg je hierbij voor een kwalitatieve en kwantitatieve dag- en weekbezetting, stel je dienstroosters op en los je knelpunten in deze roosters op. Jouw doel is om de planning continu te verbeteren en daarmee nog betere zorg voor onze patiënten te realiseren. Op eigen initiatief werk je scenario’s en impactanalyses uit en doe je verbetervoorstellen. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, maar houdt ook rekening met de wensen en behoeften van onze zorgprofessionals.

Wat zet je in?
Jouw talent om samen te werken krijgt hier alle ruimte. Je werkt samen met de zorgprofessionals van diverse afdelingen, je naaste collega’s, teammanagers en collega’s van capaciteitsmanagement. Werken in een dynamische omgeving spreekt je aan, je vindt het leuk om ad hoc te moeten reageren op wijzigingen en bent in staat snel te schakelen. Stress is niet aan jou besteedt! Daarnaast ben je gericht op de lange termijn en kun je het grotere geheel blijven zien.

  • Je beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het plannen en roosteren van medewerkers in ORTEC (OWS)
  • Je bent een kei in samenwerken, maar kunt ook zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren
  • Je bent initiatiefrijk en creatief

Wat krijg je?

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid gaan we daarna graag een verbinding aan voor onbepaalde tijd
  • Inschaling vindt plaats in functiegroep 50 conform CAO ziekenhuizen tussen de €3.199,- en €4.540,- bruto per maand op basis van 36 uur per week
  • Een uitdagende functie met veel waardering van onze zorgprofessionals
  • Er is volop aandacht voor het inwerken en jouw persoonlijke ontwikkeling

Bernhoven
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor maandag 22 juli 2024 via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Roland Edens, teammanager, op telefoonnummer 0413-401445. Bij afwezigheid kun je per mail contact opnemen met Kirstel Verstegen, k.verstegen@bernhoven.nl. In verband met de vakantieperiode zullen de sollicitatiegesprekken in onderling overleg gepland worden. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Een assessment en een dagdeel meelopen kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Stichting PSW

Voorzitter raad van toezicht PSW

Herten
0 - 36 uur
Laverhof

Vrijwilligers - Laverhof alle locaties

Schijndel
In overleg