zoekt een

Persoonlijk Begeleider ouderen

Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen, evalueren en bijstellen van de persoonlijk plannen van meerdere bewoners. De bewoners hebben het syndroom van down of hebben ouderdomsproblematiek naast de verstandelijke beperking. Je taken zijn o.a.:
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel familie, collega’s en overige disciplines.
 • Je bent actief in de dagelijkse begeleiding van onze cliënten.
 • De begeleiding is veelal gericht op de dagelijkse verzorging (ADL), het bieden van een sfeervolle thuissituatie en belevingsgerichte dagbesteding door huiselijkheid, veiligheid en rust te creëren.

Wil je hier als begeleider aan de slag? Ook dan hebben we mogelijkheden. Solliciteer en we gaan graag het gesprek met je aan.

Waar je gaat werken
Binnen Gouwberg 4 in Rijsbergen bieden we woonbegeleiding aan 13 bewoners. De groep bestaat uit 9 ouder wordende bewoners met een zeer ernstige verstandelijke beperking in de leeftijd van 40 tot 80 jaar. Een viertal bewoners heeft het syndroom van down en zijn wat hoger van niveau. Door het dementie proces zijn deze bewoners steeds meer afhankelijk van de begeleiding. Daarnaast bieden we dagbesteding aan binnen en buiten de woning. Bijkomende problematiek bij onze bewoners is o.a. visuele beperking, epilepsie, slikproblematiek, lichte mate van gedragsproblematiek en pica gedrag. Werken bij Gouwberg 4. Waar ouderenzorg gelukkig maakt.

Wat breng je mee
 • Jij hebt jouw diploma richting zorg en welzijn behaald op mbo niveau 4. Voor de functie van begeleider is een diploma niveau 3 voldoende.
 • Je bent een daadkrachtige en enthousiaste collega.
 • Je hebt een rustige basishouding, je bent geduldig en bent verzorgend ingesteld.
 • Het is een pre wanneer je ervaring hebt met het werken met een tillift en het geven van medicatie.

Wat je krijgt
Amarant heeft aandacht voor de cliënt, maar ook voor jou! Je krijgt daarom onder andere:
 • Een vast contract van 28 tot 32 uur. Het aantal uren bepalen we in overleg met jou.
 • Een salaris van € 2.672,- tot € 3.606,- bruto per maand (cao Gehandicaptenzorg, FWG 40) op basis van een fulltime werkweek.
 • Vakantietoeslag (8%), eindejaarsuitkering (8,33%), onregelmatigheidstoeslag (ORT) en balansverlof (wat je kunt sparen, verkopen, bijkopen en inzetten) naar rato wat 10 jaar geldig is.
 • Een leuk team van betrokken collega’s.
 • Een ruim aanbod aan cursussen en activiteiten, afgestemd op jouw functie en persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast geworden?
Voor extra informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Astrid de Jong, manager, bereikbaar op nummer 06-25768653. Een dag(deel) meelopen is onderdeel van onze sollicitatieprocedure. En is deze voorziening niet helemaal wat je zoekt? Dan laten we je ook graag op een andere voorziening meekijken.

Contact

Anja Hendriks
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Reclasseringswerker

Breda
32 - 36 uur