zoekt een

Begeleider niveau 3 buitenprojecten

Jij maakt het verschil voor mensen met een beperking. De zorg die jij biedt, gaat verder dan ondersteunen bij dagelijkse levensbehoeften. Dit betekent dat je kijkt naar de mogelijkheden en talenten die een cliënt heeft en probeer je het beste in hem of haar naar boven te halen. Door jouw manier van begeleiden zorg je ervoor dat cliënten het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen.

Herken jij jezelf hierin en ben je opzoek naar een regelmatige baan in de zorg? Dan is dit wat voor jou!

Met wie ga je werken?
Dagbesteding is volop in beweging op verschillende buitenprojecten. We leggen daarbij de focus op programma’s passend bij de individuele cliënt. Als begeleider richt je je op de inhoud van dagbesteding en ga je samen met een cliënt op pad. Een mooie uitdaging waar jij onderdeel van mag zijn!

Je werkt op verschillende locaties en hebt dus genoeg variatie! Je staat bijvoorbeeld 2 dagen in de week bij Tuincentrum Sonneveld in Wagenberg en de andere dag bij Ikea in Breda.

Dit ben jij
Je bent een kei in contact maken en kent de waarde van quality-time. Jij weet als geen ander hoe je inhoud kunt geven aan de begeleiding en de verzorging van cliënten. De cliënt heeft hierbij altijd jouw volledige aandacht. Je houdt het hoofd koel bij het indelen van jouw werkdag, hoe druk het ook is. Je straalt de rust uit waar deze doelgroep zo’n behoefte aan heeft. Jij ziet vooral mogelijkheden. Deze positieve instelling werkt aanstekelijk.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 3 dagen (24 uur) per week (regelmatig tussen half 9 en 4).
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.393,- en € 3.360,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,83%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan jouw ontwikkeling, je kennis en je handelen.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn. Het liefst ook ervaring in de VG sector.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Raymond Groot Bruinderink via, 06-82121673.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Raymond Groot Bruinderink
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Zundert
32 - 36 uur
SOVAK

Begeleider Flexpool

Terheijden
In overleg
Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Frankenveld Arnhem

Arnhem
16 - 20 uur