zoekt een

Doktersassistent

Wij zoeken een doktersassistent voor 16 uur per week.

Over de medische dienst 
De medische dienst binnen Severinus bestaat uit 3 huisartsen, 3 artsen VG (Arts Verstandelijk Gehandicapten), 2 doktersassistenten en een praktijkondersteuner. Samen bieden ze eerstelijnszorg aan ruim 500 intramurale cliënten met een verstandelijke beperking. 

Wat ga je doen? 
Als doktersassistent bied je administratieve en organisatorische ondersteuning aan de artsen. Je draagt zorg voor het beantwoorden van de telefoon, de organisatie van spreekuren, onderzoek en behandeling en de bijbehorende administratieve verwerking. Je assisteert de arts en verricht zelfstandig een aantal handelingen zoals oren uitspuiten, bloeddruk, crp-controle en screening op risicofactoren. Je werkt deels zelfstandig en deels samen met een collega. Dankzij jouw sociale vaardigheden ben je in staat om cliënten op hun gemak te stellen vooraf of tijdens de onderzoeken.

Wie zoeken wij? 
We zoeken een proactieve collega met een afgeronde opleiding tot doktersassistent. Iemand die communicatief vaardig is en het werk in teamverband kan organiseren. Je kunt prima zelfstandig werken en bent flexibel om collega’s te vervangen tijdens afwezigheid. Affiniteit met de gehandicaptenzorg en goed om kunnen gaan met verstoringen in je dag zijn een absolute must.  

Salaris en meer 
Severinus zet volle bak in op jouw welzijn en vitaliteit met de Severinusdagen en ons leerplein. Omdat er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, is er een gestructureerd vangnet. Omdat jij ongeveer 16 uur per week met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:

 • een brutomaandsalaris van maximaal € 3606,- op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG40). In december 2024 komt er nog eens 2% bovenop! 
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris 
 • 8% vakantiegeld, 144 vakantie-uren als je 36 uur per week werkt.   
 • 57 uur Balansverlof per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.   
 • een rooster afgestemd op je leven met dagdiensten.   
 • een vast contract bij een groot aantal vacatures omdat we vertrouwen hebben in een langdurige samenwerking. 
 • een reiskostenvergoeding van € 0,16 cent per kilometer.  
 • onbeperkt toegang tot het online leerplatform.  
 • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren in de doelgroep via de Severinus Academie.  
 • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, waarbij Severinus 12,9% van de premie betaalt.  
 • een fietsplan, pc-plan en een bijdrage voor je sportabonnement.  

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.   

Werken bij Severinus 
Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking, autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met ongeveer 1200 medewerkers, die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken zijn. 

Interesse? 
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Irma Duynisveld-Verhulst via 06-11074535. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 29 juli a.s. via onderstaande sollicitatieknop. De gesprekken staan gepland op dinsdag 6 augustus. 

Goed om te weten:

 • Zijn we een match? Dan is het overleggen van een Verklaring Omtrent gedrag (VOG) verplicht; 
 • We werven zowel intern als extern. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure; 
 • Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.