Orthopedagoog-generalist

Samenwerken en toch zelfstandig zijn? Dat gaat bij ons hand in hand.

Voor ons K&J team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Orthopedagoog-generalist die graag mee vorm geeft aan de hoogwaardige behandeling van cliënten en de ontwikkeling van collega’s én de praktijk.
Wij sturen binnen de praktijk aan op het hoogste kwalitatieve niveau van behandeling, zowel qua behandelresultaat als qua doelmatigheid en zoeken collega’s die zich daardoor aangesproken voelen. 

Jij richt je op het vak waar je goed in bent; het geven van individuele behandelingen binnen de Generalistische Basis GGZ en/of Specialistische GGZ, het behouden van de regie en (bij)sturen van behandelingen als regiebehandelaar en een bijdrage leveren aan het ontwikkelproces van (beginnende) basispsychologen in hun leertraject als werkbegeleider. Je durft daarin naast coachend te zijn ook aan te sturen en kaders te bewaken aan basispsychologen. De lat ligt binnen ons ontwikkelingstraject hoog, zowel aan wat basispsychologen inhoudelijk doen en leren als wat hen aan niveau en inzet gevraagd wordt. Het bewaken van dat niveau op beide gebieden door jou als werkbegeleider is cruciaal in het leerproces.

 

Je werkt in een hecht team van betrokken collega’s in een informele sfeer en bepaalt zelf hoeveel dagen je werkt en hoe jouw ideale werkverdeling eruit ziet. Hierdoor is het werk goed te combineren met bv een gezin want je hebt zelf de regie over de balans tussen werk en privé. Later beginnen omdat je je kinderen naar school wil brengen of eerst wilt sporten? Wij geloven erin dat autonomie je werkplezier vergroot en je hierdoor een betere therapeut voor je cliënten kan zijn. Deze zelfstandigheid houdt ook in dat we van je verwachten dat je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel hebt, betrouwbaar bent en vanuit expertise en oprechte betrokkenheid met je cliënten en collega’s omgaat.

Je werkt binnen een goed draaiende praktijk waarbij de samenwerking met elkaar binnen de praktijk én met ketenpartners (zoals verwijzers) erg belangrijk is. Daarnaast werk je binnen vaste kaders die herleid zijn uit wet- en regelgeving zodat je je vak gedegen kunt uitvoeren. Je wordt secretarieel ondersteund in het plannen van cliënten, het declareren van behandelingen en het up to date houden van kennis zoals het volgen van een EMDR cursus of kennisbijeenkomsten. 1x per 6 tot 8 weken kom je met je team bij elkaar voor een teamvergadering. Het uurtarief zal in overleg vastgesteld worden en ligt tussen de €88,00 en €120,00 per uur.

Enthousiast? 

Heeft bovenstaande informatie je interesse gewekt en ben je een BIG-geregistreerde Orthopedagoog-generalist met aantoonbaar affiniteit met het werken met evidence based behandelmethodes zoals cognitieve gedragstherapie, EMDR en Schematherapie? Heb je interesse in het werken met een brede doelgroep van cliënten, waarin ook complexe problematiek zoals oa persoonlijkheidsproblematiek en dissociatieve stoornissen? Dan is je reactie van harte welkom: sollicitatie@silverpsychologie.nl.
 

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden én nieuwsgierig naar hoe anderen het werken bij ons ervaren? Onze collega’s hebben hun ervaringen op papier gezet: silverpsychologie.nl/werken-bij/collega-aan-het-woord..

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

(GZ-)Psycholoog

Roosendaal
24 - 32 uur
Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur