Basispsycholoog K&J of orthopedagoog die wil ontwikkelen naar Gz-psycholoog (ook startersfunctie)

Voor onze praktijk zijn we op zoek naar enthousiaste basispsychologen K&J of orthopedagogen die de wens en bereidheid hebben zich intensief in te zetten om een flinke ontwikkeling door te maken tot GZ-psycholoog. 

 

Wij zoeken proactieve basispsycholoog K&J of orthopedagoog (WO) met geen of beperkte ervaring óf ervarener psychologen met de wens om nog veel ervaring op te doen of een gz-opleiding te volgen. Wij bieden een tweejarig traineeship en daarmee de mogelijkheid om bij ons een hoog niveau van diagnostiek en behandeling te leren op het gebied van onder andere Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie en EMDR, bij ondermeer angst- en stemmingsstoornissen, (complexe) persoonlijkheidsproblematiek en (complexe) traumagerelateerde aandoeningen. In onze werkwijze staat zorg op maat centraal. 


Therapeuten die het traject succesvol doorlopen, zullen dan aansluitend binnen Silver de GZ-opleiding kunnen volgen. Silver is sinds april 2023 erkend door de minister als opleidingsinstelling voor de GZ-opleiding. Silver verzorgt de volledige GZ-opleiding in eigen beheer en heeft hiervoor een 4-jarige opleiding ontwikkeld die in deeltijd gevolgd kan worden. 

 

We hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze (beginnende) basispsychologen als het gaat over het aanleren van ondermeer complexe behandelingen. De verwachtingen over de inzet van basispsychologen zijn dan ook hoog, om aan het door ons gewenste niveau te kunnen gaan voldoen. Onze ervaring is dat niet iedere psycholoog dit traject aankan, gezien de complexiteit en breedte van de doelgroep. 

 

Binnen Silver werken we met zelfstandige therapeuten die met ons een maatschap aangaan. De functie betreft dus geen loondienstverband.

 

 

Wat bieden wij?

 

·         Silver biedt aan (beginnende) basispsychologen een traject om GZ-psycholoog te worden dat bestaat uit een tweejarig traineeship en een vierjarige GZ-opleiding, waarbij deeltijd werken een optie is. In het traineeship volgen therapeuten de basis- en vervolgcursus Emdr. Overige cursussen zijn onderdeel van de GZ-opleiding. 

·         Silver biedt flexibele werkuren doordat collega’s als zelfstandige in een maatschap werken.

·         Binnen Silver werkt een enthousiast en betrokken team dat bestaat uit psychologen die behandeling bieden voor uiteenlopende psychische klachten.

·         Binnen Silver heerst een collegiale en informele werksfeer en onderlinge betrokkenheid. Wij lopen graag bij elkaar naar binnen voor advies of gewoon een praatje. Met regelmaat organiseren we intervisiebijeenkomsten, gezellige borrels of andere uitjes, al dan niet werkgerelateerd. 

 

Wat vragen wij?

 

·         Kandidaten die beschikken over een afgeronde master Klinische Kinder- & Jeugd psychologie of aanverwant en daarnaast beschikt over een LOGO verklaring, een alternatief voor de LOGO-verklaring óf voldoen aan de voorwaarden om deze aan te vragen. 

·         Wij zoeken collega’s die enthousiast zijn om met complexe problematiek te werken met zowel de doelgroep kind & jeugd áls ook volwassenen, die een grote mate van zelfstandigheid betrachten in hun werk en leerproces, het logisch vinden om hun werk goed voor te bereiden en hun administratie op orde te houden, die begrijpen dat in deze leerfase extra tijd moet worden geïnvesteerd om dingen eigen te maken, die open staan voor feedback en die bereid zijn om voor hun cliënten een stapje meer te zetten, óók wanneer dit nieuwe vaardigheden en extra voorbereiding vraagt, in het belang van de cliënt en het eigen leerproces. Daarnaast is affiniteit met volwassenen zeker zo belangrijk, omdat je in deze functie ook gaat leren te werken met volwassenen. 

·         We zoeken kandidaten die bij willen dragen aan het ontwikkelen van de praktijk en het team. 

·         Kandidaten wonen in de omgeving van de praktijk, omdat we graag een samenwerking willen aangaan voor de langere termijn. In het kader van het leertraject zullen kandidaten in het algemeen deels werkzaam zijn op een andere locatie van Silver, in verband met de werkbegeleiding.

Enthousiast?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden én nieuwsgierig hoe anderen het werken bij ons ervaren? Onze collega’s hebben hun ervaringen op papier gezet: https://www.silverpsychologie.nl/werken-bij/collega-aan-het-woord.

 

Reageren op de vacature kan door je sollicitatie te versturen naar sollicitatie@silverpsychologie.nl.

 

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

(GZ-)Psycholoog

Roosendaal
24 - 32 uur
Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur