zoekt een

HBO verpleegkundige in de wijk

Houd je van zelfstandig werken in een team? Maak jij je graag sterk voor goede zorg?

Dan is dit iets voor jou!
Voor buurtteam Hilvarenbeek zijn we op zoek naar een HBO verpleegkundige voor 24 uur tot 32 uur per week, uren zijn in overleg. Als HBO verpleegkundige in de wijk ben je de rots in de branding voor onze cliënten en hun naasten. Je bent hét aanspreekpunt voor het zorgnetwerk in de wijk, durft zelfstandig te handelen en neemt het voortouw in kwaliteitsverbetering. Door de diversiteit aan cliënten in ons zorggebied, bieden we een afwisselende werkomgeving waarbij je regelmatig te maken krijgt met complexe verpleegtechnische handelingen, inclusief gespecialiseerde zorg zoals palliatieve en wondzorg.

Samen met je collega's in het thuiszorgteam, bestaande uit verzorgenden, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen, geven jullie invulling aan een betekenisvolle zorgverlening. Via de groepsapp, periodieke overlegmomenten en gezellige lunches weten jullie elkaar te vinden en te ondersteunen in jullie waardevolle werk.

Ons werkgebied ligt in Hilvarenbeek, Esbeek en Baarschot, waar het echte dorpsgevoel heerst. Onze diensten variëren van vroege ochtenden tot late avonden, met maximaal om het weekend weekenddiensten. Wij werken als team met de volgende diensten;
Ochtenddienst; 7.00-12.00h / 7.45 -12.00h
Dagdienst; 7.00-15.00 / 7.45-15.00 / 7.45-16.30
Avonddienst; 16.30-23.00

Over jou
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding verpleegkundige.
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.
 • Je bent initiatiefrijk en deelt graag jouw ideeën over de beste zorg.
 • Je durft besluiten te nemen en gaat problemen niet uit de weg.
 • Innovaties en nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg zie je vooral als uitdaging.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 3.256,53 - max. € 4.370,94. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Lizzy Withagen via tel. 0617166160.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg