zoekt een

Begeleider

Functieomschrijving

Voor de locatie Zandkant 9-11 zijn wij opzoek naar een nieuwe collega voor de rol begeleider!

Als begeleider vertaal je de zorgvragen van de cliënten in het dagelijkse leven en volg je het persoonlijk zorgplan dat is opgesteld door de persoonlijk begeleiders. Je werkt nauw samen met de cliënt, hun netwerk en je collega’s. Samen zijn jullie één team. Je verzorgt en ondersteunt de cliënten daar waar nodig. Je zet cliënten in hun kracht en kijkt naar wat er goed gaat en wat iemand nog kan en wil leren.


De locatie
Op Zandkant 9-11 wonen tien cliënten. Hiervan wonen zes cliënten binnen de groepswoning Zandkant 9 en vier cliënten in de individuele studio’s op Zandkant 11. De studio's bestaan uit een eigen zit- slaapkamer en gezamenlijke woonkamer. Op beide woningen wonen ouder wordende mannen en vrouwen met een ernstige verstandelijke beperking. Enkele cliënten hebben; een visuele en/ of auditieve beperking, motorische beperking, epilepsie, eet- en drinkproblematiek en dementie. De communicatie wordt ondersteund middels gebaren, picto’s of andere visuele verwijzers. Binnen Zandkant 9 worden activiteiten meer in een gezamenlijke sfeer aangeboden, begeleiders zijn veelal in het zicht van de cliënten. Op Zandkant 11 wonen cliënten die meer behoefte hebben aan een individuele benadering, waarbij zij met momenten kunnen aansluiten bij groepsactiviteiten.

Onze missie is dat bewoners mogen zijn wie ze zijn en we bewegen met hen mee. Bewoners hebben een passend aanbod in activiteiten vanuit dagbesteding, maar ook in hun vrije tijd, en ervaren zoveel mogelijk eigen regie. Er hangt een prettige werksfeer binnen het team, waarbij collega's goed voor elkaar zorgen zodat we optimaal voor de bewoners kunnen zijn. We streven ernaar om elke dag opnieuw een fijne dag te bieden aan iedereen, waarbij we aansluiten bij de behoeften van onze bewoners en onze kernwaarden zoals warmte, betrokkenheid, veiligheid en deskundigheid centraal staan.

Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?
  • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3 behaald;
  • je werkt gestructureerd en methodisch, dat past bij op maat gemaakte zorgplannen;
  • je bent flexibel beschikbaar, doordeweeks en in de weekenden;
  • je bent betrokken en bouwt graag een band op met onze cliënten.

Wat hebben wij jou te bieden?
  • Contract voor 16 tot 20 uur per week (meer uur is mogelijk in overleg); 
  • een aanstelling voor onbepaalde tijd;
  • een brutosalaris tussen €2393,- en €3360,- per maand op basis van 36 uur (schaal 35 CAO GHZ);
  • een eindejaarsuitkering;
  • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets;
  • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner, Sarah van Vliet in te plannen. Is het druk en duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Je kunt onze Recruitment Partners bereiken via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Klinisch Fysisch Medewerker (36 uur)

Roosendaal
Fulltime
Het Laar

Zelfstandig werkend kok

Tilburg
Parttime / Fulltime